Menu
Selecteer een pagina
Het grootste assortiment draadloze oproepsystemen
  • Uw branche

Zuster oproepsystemen

Met de zuster oproepsystemen van VeDoSign kunnen patienten met één druk op de knop de attentie van verzorgend personeel vragen. Voor een veilig gevoel!
Bel 035 543 07 38 voor informatieDirect naar webshop

Met de zuster oproepsystemen van VeDoSign kunnen patiënten met één druk op de knop de attentie van het verzorgend personeel vragen. Dat geeft een veilig gevoel, en zorgt voor een efficiënte werkverdeling in het ziekenhuis of kliniek.

Zuster-oproepknop-trekkoord.jpg

Vlotte communicatie dankzij de zuster oproepsystemen van VeDoSign

In de zorg is het belangrijk dat er aandacht is voor de patiënt. Vooral op de momenten dat de patiënt daadwerkelijk iets nodig heeft, moeten zusters en verplegend personeel snel en adequaat kunnen reageren. Tussendoor hoeven ze niet continu te controleren of de patient hulp nodig heeft; die kan immers gemakkelijk opgeroepen worden. Dankzij het zuster oproepsysteem kan dat met één druk op de knop. Er hangt bijvoorbeeld een oproep-unit aan het bed, of tegen de wand. Wanneer de patiënt de knop indrukt, wordt er een tekstbericht verzonden naar de verplegers. Zij zien direct vanuit welke kamer de oproep is gekomen. Eenmaal bij de patiënt aangekomen kan de verpleging de oproep annuleren, om collega’s te laten weten dat er aan de oproep gehoor is gegeven.

Veelzijdige systemen voor gevarieerde zorg

Verschillende patiënten hebben verschillende behandelingen en behoeften. Daarom bieden we verschillende oplossingen, die toepasbaar zijn op varierende situaties. Zo zijn er oplossingen voor noodoproepen, het efficiënt wegwerken van patiënten in een wachtkamer, of voor minder spoedeisende situaties, bijvoorbeeld wanneer een patiënt zich omgekleed heeft. In dat geval is een oproepsysteem met een lamp voldoende, terwijl er bij een spoed oproep gebruik kan worden gemaakt van geluid-, tril- en/of lichtsignalen. In alle gevallen zijn de systemen geprogrammeerd om de verpleging duidelijk te laten zien wie er oproept.

Software om de systemen aan te passen aan uw wens

De Paging software PC Monitoring Module ontvangt het signaal van de premium service knoppen en zet dit signaal door naar een computer. Zo wordt het gemakkelijk om de statistieken te verzamelen. De informatie over de oproepen wordt opgeslagen in het softwareprogramma. Zo wordt overzichtelijk weergegeven op welke tijden de oproepen binnenkomen, de tijd die nodig is om de oproep af te handelen of hoelang het duurt voordat er iemand gekomen is nadat de oproep is gedaan. De statistieken kunnen worden geëxporteerd naar een Excel bestand. Met deze hulpmiddelen kunt u de zorg nog efficiënter maken, en kosten besparen.

 

PC-Monitoring-Module-pc.png

Vragen over onze betrouwbare systemen?

Heeft u nog vragen over onze oproepsystemen of onze andere producten? Neem dan contact met ons op! We informeren u graag over de verschillende mogelijkheden binnen ons grote aanbod van diverse, betrouwbare, oproepsystemen. U bent uiteraard van harte welkom in onze showroom voor persoonlijk advies. Of bel 035 543 07 38 voor meer informatie.