Menu
Selecteer een pagina
Het grootste assortiment draadloze oproepsystemen
  • Uw branche

BHV oproepsystemen

Met de BHV oproepsystemen van VeDoSign kunnen BHV hulpverleners snel ingeschakeld worden, én kan informatie gedeeld worden over de aard van de hulp.
Bel 035 543 07 38 voor informatieDirect naar webshop

Een BHV hulpverlener kan meer daadwerkelijke hulp verlenen als hij/zij snel ter plaatse is, en zoveel mogelijk informatie heeft. Er kan dan direct een begin gemaakt worden met hulp. Met de BHV oproepsystemen van VeDoSign kunnen BHV hulpverleners snel ingeschakeld worden, én kan razendsnel informatie gedeeld worden over de aard van de benodigde hulp.

BHV oproepsystemen van VeDoSign helpen hulpverleners

Elke BHV hulpverlener binnen uw personeelsbestand krijgt een pager tot zijn of haar beschikking. Wanneer een ongeval voordoet, krijgen alle BHV’ers een bericht met een code, en eventueel een aanvullend tekstbericht. Deze berichten kunnen worden verzonden vanaf elk device dat verbonden is met het netwerk, bijvoorbeeld PC’s, tablets of smartphones. De codes geven aan wat de situatie is, zoals een ontruiming, EHBO melding of een brand. Hierdoor kunnen de hulpverleners direct adequaat reageren.

Software voor BHV oproepsystemen

Dankzij de paging software van VeDoSign kan het alarm worden uitgezonden door elk device dat verbonden is met het bedrijfsnetwerk. Dat betekent dat er niet eerst gecommuniceerd hoeft te worden met een centraal punt, voordat de BHV hulpverleners ingeschakeld worden, maar dat er vanaf telefoons, tablets of PC’s direct gecommuniceerd kan worden met BHV’ers. Hiermee wordt kostbare tijd bespaart, en kan de communicatie tussen hulpverleners onderling meteen soepel verlopen!

Software-Assistentie-module-ipad-iphone-standaard.png

Direct de juiste hulp

Met de heldere BHV oproepsystemen van VeDoSign kunnen BHV hulpverleners direct efficiënt te werk gaan. Er worden schakels weggenomen in de communicatie, die onder stressvolle omstandigheden vaak verwarring zaaien. Hulpverleners worden tegelijkertijd op de hoogte gesteld, en kunnen direct de juiste maatregelen treffen. Denk aan ontruiming, het pakken van de dichtstbijzijnde brandblusser of EHBO kit.

BHV oproepsystemen van VeDoSign stroomlijnen het proces

BHV hulpverleners zijn – in de meeste gevallen – geen professionele hulpverleners. Calamiteiten doen zich in de regel niet regelmatig voor, en daarom kan het enorm helpen om de communicatie vlot en helder te laten verlopen. Hierdoor kunnen BHV’ers zich direct richten op de benodigde hulp, en wordt verwarring weggenomen.

Verschillende opties voor het BHV oproepsysteem

Het BHV oproepsysteem van VeDoSign heeft diverse opties en technologieën om te implementeren:

  • VeDoCall Alert App
  • Noodknop oproepsysteem
  • Brandmeldcentrale oproepsysteem
  • Portofoons
  • Paging software
  • VeDoSafe allround connectivity pakket
BHV-oproepsystemen-voorbeeld

Vragen over onze betrouwbare systemen?

Heeft u nog vragen over onze oproepsystemen of onze andere producten? Neem dan contact met ons op! We informeren u graag over de verschillende mogelijkheden binnen ons grote aanbod van diverse, betrouwbare, oproepsystemen. U bent uiteraard van harte welkom in onze showroom voor persoonlijk advies. Of bel 035 543 07 38 voor meer informatie.