Geen producten (0)
Geen producten (0)

Motorola DP4600 ( Man Down )

€ 520,00 (exclusief btw 21%)
Omschrijving

Beschrijving

De Motorola DP4600e UHF is gemaakt voor gebruik in industriële omgevingen. De Motorola DP4600e heeft een display en voorkeuze toetsen op de voorzijde. Met het display en de voorkeuze toetsen kunt u onder andere statusberichten versturen en  privé gesprekken voeren.

De Motorola DP4600e heeft vrijwel alle opties die Motorola beschikbaar heeft binnen de professionele portofoons. Deze portofoon onderscheidt zich in batterijduur, audiokwaliteit en accessoires.

Belangrijkste kenmerken:

  • Display
  • Uitstekende audio kwaliteit
  • Lange batterijduur
  • Omval-beveiliging en noodknop
  • Vrij instelbare toetsen

Batterijduur van de Motorola DP4600e

Omdat de Motorola DP4600e gebruikt wordt in industriële omgevingen met lange diensten is het belangrijk dat de accu lang blijft werken. Het aantal uren dat de portofoon blijft werken is sterk afhankelijk van de batterij. Met de standaard batterij kunt u 16 uur communiceren in digitale modus en 12 uur in analoge modus. Er zijn accu’s beschikbaar die het gebruik verhogen naar 24 uur.

Uitbreiding van bereik met de Motorola SLR5500

De Motorola SLR5500 UHF vergroot het bereik van uw portofoon-netwerk. Alle portofoons in het veld communiceren via de versterker. In theorie zal het bereik dus verdubbeld zijn. Er moet altijd een goede locatie gezocht worden voor de versterker.

De versterker kan zowel analoge als digitale kanalen versterken. In digitale modus is het mogelijk om twee verschillende gespreksgroepen te gebruiken op hetzelfde moment.

Explosievrije uitvoering

De Motorola DP4600e is ook beschikbaar in een ATEX / EX uitvoering die gebruikt mag worden in explosie-gevaarlijke omgevingen.

Digitale communicatie

In het geval dat er digitale kanalen in de portofoon geprogrammeerd worden heeft een ongeveer 20% meer bereik en uitmuntende geluidskwaliteit. Digitale communicatie filtert achtergrondgeluiden weg en maakt het mogelijk om priv? gesprekken te voeren, statusberichten te versturen of andere bijzonder functies te gebruiken.

Accessoires

De Motorola DP4600e kan opgeladen worden in een multilader voor zes portofoons. De portofoons staan dan netjes bij elkaar en kunnen direct gebruikt worden bij een calamiteit. Optioneel hebben we vele verschillende oortjes beschikbaar. U kunt hierbij denken aan een eenvoudige walkman oortje tot een recherche oortje. Voor gebruik aan de riem hebben we een luidspreker microfoon beschikbaar. De luidspreker microfoon zorgt ervoor dat u kunt communiceren ‘vanaf de schouder’. Speciaal voor gebruik in een omgeving met zeer veel geluid hebben we oordoppen beschikbaar met een reductie tot 28 DB. Dit verzorgt heldere, snelle en betrouwbare communicatie in alle omstandigheden.