Geen producten (0)
Geen producten (0)
 

Motorola DP2400e UHF

€ 435,00 (exclusief btw 21%)
Omschrijving

De DP2400e is een lichte portofoon uit het Motorola assortiment met een hoge geluidskwaliteit. Zijn formaat en audio functionaliteiten maken dit model tot een betrouwbare communicatiepartner.

 

Beschrijving

De Motorola DP2400e is een een tussenmodel uit de MotoTRBO serie. Het is een eenvoudige portofoon voor de gebruiker. Er zitten weinig knoppen en geen display op de portofoon. De techniek in de portofoon is echter wel zeer uitgebreid en kan goed omgaan met achtergrondgeluiden. De portofoon heeft een vrij instelbare toets zodat een noodoproep gemaakt kan worden of bijvoorbeeld een scanfunctie geactiveerd kan worden.

Naast de DP2400e is er ook nog een DP2600e. De Motorola DP2600e heeft een display voor weergaven van kanalen. Via het display kunt u statusberichten versturen, privé gesprekken voeren en kijken wie er spreekt of in problemen is.

Digitale communicatie

In het geval dat er digitale kanalen in de portofoon geprogrammeerd worden heeft een ongeveer 20% meer bereik en uitmuntende geluidskwaliteit. Digitale communicatie filtert achtergrondgeluiden weg en maakt het mogelijk om priv? gesprekken te voeren, statusberichten te versturen of andere bijzonder functies te gebruiken.

Accessoires

De Motorola DP2400e kan opgeladen worden in een multilader voor zes portofoons. De portofoons staan dan netjes bij elkaar en kunnen direct gebruikt worden bij een calamiteit. Optioneel hebben we vele verschillende oortjes beschikbaar. U kunt hierbij denken aan een eenvoudige walkman oortje tot een recherche oortje. Voor gebruik aan de riem hebben we een luidspreker microfoon beschikbaar. De luidspreker microfoon zorgt ervoor dat u kunt communiceren ‘vanaf de schouder’. Speciaal voor gebruik in een omgeving met zeer veel geluid hebben we oordoppen beschikbaar met een reductie tot 28 DB. Dit verzorgt heldere, snelle en betrouwbare communicatie in alle omstandigheden.

Bescherming

Voor een optimale bescherming hebben we lederen draagtassen beschikbaar. De lederen draagtassen beschermen de portofoon tegen vallen, stoten en vuil.

Proefplaatsing

Wilt u deze portofoons eens testen in uw organisatie? Neem dan contact met ons op voor een kosteloze proefplaatsing.