Geen producten (0)

Foodtruck Gasten Oproepsysteem met 5 Coasters

€ 537,50 (exclusief btw 21%)
Omschrijving

 

Compleet Food Truck Gasten oproepsysteem
met 5 Coasters bestaat uit:

1 x Tafel transmitter 5 knops
5 x Coasters Classic Digital
1 x Laadstation standaard

 

Voor elke klant een passend systeem.

 

Speciaal voor de Foodtruck hebben wij dit pakket samengesteld.
dit systeem heeft geen stopcontacten nodig. U laad het systeem thuis op en kunt het vervolgend de gehele dag inzetten.Geleverd met transmitter en 5 coasters. U kunt het systeem achteraf uitbreiden.

Het aanbod Gasten oproepsystemen is nergens zo groot als bij VeDoSign. Voor elke klant hebben wij een passend oproepsysteem. Maak uw selectie op basis van uw toepassing en budget. Voor kleinere locaties met een laag volume bieden wij een systeem met een bedienpost dat daar het beste bij past. Voor grotere locaties met een hoog gebruik bieden wij pakketten met grotere bedienposten. Dit ziet u tevens terug in de prijs. De coasters zijn in alle pakketten gelijk. Belangrijk bij de coaster is de digitale nummeraanduiding. Coasters waarbij het nummer met een stickertje zijn opgeplakt zullen in de praktijk snel los laten (afgepeuterd worden) en daardoor verloren gaan.

Transmitter

Deze transmitter is voorzien van het handige Touch&Go principe. Wanneer u het nummer indrukt van de coaster die u wilt oproepen gaat direct deze coaster af. In tegenstelling tot andere systemen waar u eerst het nummer moet ingeven en daarna op “send” moet drukken om het te verzenden. Duidelijke en eenvoudige bediening om de coasters op te roepen. U kunt de transmitter op de counter neerzetten of ophangen, op de achterzijde zit een bevestigingsplaat voor makkelijke montage. De transmitter wordt op het netstroom aangesloten en werkt meteen na ontvangst. Met dit systeem kunt u maximaal 20 coasters aansturen. Denkt u meer coasters nodig te hebben, dan is het eerstvolgende pakket de Touch&Go20B met 15 Coaster Classic.

De coaster

Een robuuste en degelijke coaster, spatwaterdicht en hufterproof. De coaster geeft een licht-, tril- en/of geluidsignaal, welke onafhankelijk van elkaar zijn in te stellen. Standaard worden de coasters geprogrammeerd met 60 seconden tril-, geluid en lichtfunctie. De coaster werkt met een oplaadbare accu welke een levensduur heeft van 3 tot 5 jaar. Het aantal coasters dat u nodig heeft, kunt u meten aan de hand van het aantal bestellingen op het drukste moment van de dag.

Laadstation coasters

Het coaster laadstation heeft dezelfde vorm als de coasters. De coasters worden op het laadstation gestapeld om opgeladen te worden. Wij adviseren om maximaal 15 coasters op het laadstation te stapelen in verband met de stabiliteit. Indien u meerdere stapels coasters nodig heeft worden de opladers met een verbindingskabel verbonden. U heeft dan slechts 1 stopcontact nodig.

Uw eigen logo op de coaster

De coaster is een uitstekende reclamedrager waarop uw logo of het logo van uw leverancier kan worden afgebeeld. Diverse leveranciers van bijvoorbeeld drank en snacks zijn vaak geïnteresseerd om mee te investeren wanneer hun logo mag worden afgebeeld. Wij verzorgen graag voor u het ontwerp en het drukwerk.

 

Technische gegevens transmitter

MODEL Name Mini 20B Transmitter
Frequency List CE 430MHz ~ 470MHz
FCC 450MHz ~ 470MHz
Channel Spacing 25KHz
Spurious Rejection -60dB
Emission Type F1D
Modulation Scheme FM(FSK)
Standard Deviation ± 4.5 KHz
Dimension W(100) X D(165) X H(50)
Occupied Bandwidth ±8.5 KHz
Total Weight 0.36Kg
AC/DC adapter DC 12V, MAX 3.5A
Battery Li-ion 3.7V 700mAH
Frequency Stability ±20 ppm
Power 0,5W - 2W (33dBm)
Quality Durable and sturdy to withstand industry conditions
Code Format POCSAG Code
Baud Rate 512,1200 BPS
Frequency UHF
Display LCD

 

Technische gegevens pager

Part Number LT2001
Frequency Range 433 to 468 MHz
FCC Identifier QBT-LT2001S
IC Identifier 5170-LTK
Channel Spacing 25KHz
Sensitivity 5 uV/m
Selectivity 60 dB @ +/- 25 KHz
Power 2 X 1.2 V NimH AAA Rechargeable Batteries
Frequency Stability + / - 10 ppm
Modulation Scheme FSK
Baud Rate 512/1200 bps
Power 2 X 1.2 V NimH AAA Rechargeable Batteries
Battery Life 2-3 years
Dimension Round (11 cm) x H (1,5 cm)
Weight 3 lb