Geen producten (0)

Compleet Klant Wachtlijst IQ Afroepsysteem

€ 2.400,00 (exclusief btw 21%)
Omschrijving

Compleet Touch&Go 40B Gasten oproepsysteem - met 20 Premium digital coasters/buzzers.

 Voor hulp of advies bel 035 5430738 of mail info@vedosign.com

 

Compleet Premium Gasten oproepsysteem
met 20 IQ pagers bestaat uit:

1 x Transmitter 40B Touch&Go
20 x IQ pagers Digital
1 x Laadstation voor 30 IQ pagers

 

Voor elke klant een passend systeem

Het aanbod Gasten oproepsystemen is nergens zo groot als bij VeDoSign. Voor elke klant hebben wij een passend oproepsysteem. Maak uw selectie op basis van uw toepassing en budget. Voor kleinere locaties met een laag volume bieden wij een systeem met een bedienpost dat daar het beste bij past. Voor grotere locaties met een hoog gebruik bieden wij pakketten met grotere bedienposten. Dit ziet u tevens terug in de prijs. De pagers zijn in alle pakketten gelijk. 

Transmitter

Deze transmitter is voorzien van het handige Touch&Go principe. Wanneer u het nummer indrukt van de pager die u wilt oproepen gaat direct deze pager af. In tegenstelling tot andere systemen waar u eerst het nummer moet ingeven en daarna op “send” moet drukken om het te verzenden. Duidelijke en eenvoudige bediening om de pagers op te roepen. U kunt de transmitter op de counter neerzetten of ophangen, op de achterzijde zit een bevestigingsplaat voor makkelijke montage. De transmitter wordt op het netstroom aangesloten en werkt meteen na ontvangst. U kunt het systeem achteraf uitbreiden tot 40 pagers die u per stuk kunt bijbestellen. Als u een pager heeft opgeroepen blijft dit zichtbaar op de transmitter totdat de pager weer terug gebracht is. U kunt de volgorde hierdoor in de gaten houden en zien dat er inderdaad iemand is opgeroepen.

De IQ pager

Een handzame pager met het formaat van een mobile telefoon, spatwaterdicht en hufterproof. De IQ pager geeft een licht-, tril- en/of geluidsignaal, welke onafhankelijk van elkaar zijn in te stellen. Standaard worden de IQ pagers geprogrammeerd met 60 seconden tril-, geluid en lichtfunctie. De IQ pager werkt met een oplaadbare accu welke een levensduur heeeft van 3 tot 5 jaar. De voorzijde van de pager is voorzien van een transparant venster waarachter u een logo of instructiekaartje kunt plaatsen. 

Laadstation IQ

De IQ pagers worden in het laadstation geschoven om opgeladen te worden. Indien u meerdere IQ pagers nodig heeft worden de opladers met een verbindingskabel verbonden. U heeft dan slechts 1 stopcontact nodig.
De oplader is tevens voorzien van een autonummering functie. Ongeacht waar u de pagers terug stopt in de oplader, met 1 druk op de knop staan ze allemaal weer op de juiste volgorde.

Uw eigen logo op de IQ Pager

De IQ pager is een uitstekende reclamedrager waarop uw logo of het logo van uw leverancier kan worden afgebeeld. Diverse leveranciers van bijvoorbeeld drank en snacks zijn vaak geïnteresseerd om mee te investeren wanneer hun logo mag worden afgebeeld. Wij verzorgen graag voor u het ontwerp en het drukwerk.

 

Technische gegevens Transmitter 40B Touch&Go

Frequency Range UHF 433 – 470 MHz
FCC Identifier ACL 40B Waitercall TX
Channel Spacing 12.5 KHz
Speed/Baud Rate 512/1200 bps
Format POCSAG
RF Output (Watts) 0,5W - 2 Watts
Effective Range Up to 2 miles with standard aerial (line of sight)
Deviation +/- 4.5 KHz
Sensitivity N/A
Modulation Scheme FSK
Battery DC 12V, 3.5A, SMPS
Battery Life N/A
Dimensions Length 23,8 cm Width 19 cm
Height (thickness) 3,5 cm
Diameter N/A
Weight 4.28 lbs

Technische gegevens IQ pager

Part Number IQ2008
Frequency Range 433 to 468 MHz
FCC Identifier WDC-IQ2008
IC Identifier 7752A-IQ2008
Channel Spacing 25KHz
Sensitivity 5 uV/m
Selectivity 60 dB @ +/- 25 KHz
Power 2 X 1.2 V NimH AAA Rechargeable Batteries
Frequency Stability + / - 10 ppm
Modulation Scheme FSK
Baud Rate 512/1200 bps
Power 2 X 1.2 V NimH AAA Rechargeable Batteries
Battery Life 2-3 years
Dimension H (12,7 cm) x B (5,4 cm) X D (1,5cm)
Weight 3 lb