Geen producten (0)
Geen producten (0)
1 2
 

Salcom 12-86 Pocsag Noodknop met 1 tekstbericht

€ 127,50 (exclusief btw 21%)
Omschrijving

De Salcom 12-86 Pocsag Noodknop met 1 tekstbericht is ideaal voor bijvoorbeeld retail, winkel, verzorgingstehuizen en patiëntenzorg toepassingen.
De extreem kleine, hoge kwaliteit noodknop kan als sleutelhanger of hanger worden gedragen en is in staat om tekst-berichten rechtstreeks naar pagers te verzenden. Met behulp van een ontvanger kan de Noodknop kan ook worden gebruikt voor alle algemene afstandsbediening toepassingen zoals aansteken van lichten, wekkeralarms, enz.

 Voor hulp of advies bel 035 5430738 of mail info@vedosign.com

 

Informatie en instellingen

Aangedreven door een standaard CR2032 knopcel, zal de zender onder normale omstandigheden voor meer dan duizend transmissies werken voordat de batterij vervangen moet worden.
De Salcom 12-86 Pocsag Noodknop met 1 tekstbericht kan direct berichten verzenden naar een pager of horloge, een eenvoudig betaalbaar systeem voor lagere kosten. De knop op het apparaat kan met een uniek bericht worden geprogrammeerd. Om dit te bereiken is gratis software beschikbaar, de Noodknop is van de fabriek af geprogrammeerd met een standaard bericht.
Met behulp van de software kan de Salcom 12-86 Pocsag Noodknop met 1 tekstbericht serieel geprogrammeerd worden (wat de aanschaf van een programmeringskabel vereist en het apparaat moet openen), of door gebruik te maken van de alternatieve visuele programmeringsmethode.
De visuele programmeringsmethode, hoewel langzamer, zorgt ervoor dat het apparaat kan worden geprogrammeerd met behulp van een XP-computer en een LCD-monitor zonder de behuizing te openen. De gegevens worden doorgegeven naar een lichtgevoelige receptor in het toestel door het scherm van wit naar zwart te knipperen.

   

Technische Gegevens
Salcom 12-86 Pocsag Noodknop met 1 tekstbericht
Power Supply 3 volt CR2032 knopcel
RF Frequentie UHF 440-470 MHz gesynthetiseerd
Ingang Huidige Standby: 100nA Transmit: 45mA
Levensduur batterij Ongeveer 1000 transmissies
Ong. 10 jaar standby
Output Power -5dBm
Modulatie Carrier FSK met NRZ data
Afwijking ± 4.5kHz
Transmissie Duty Cycle Tot 20%, 30 seconden continu 
Baud Rate 512 Baud
Berichtformaat POCSAG
Behuizing  Plastic sleutelring 61 mm x 31 mm x 6 mm
Milieubescherming  Bescherming tegen weersomstandigheden vereist
Temperatuurlimieten  -10 tot +55 ° C
-30 tot +60 ° C op aanvraag