Geen producten (0)
Geen producten (0)
 

Deurbel met tekst bericht

€ 115,00 (exclusief btw 21%)
Omschrijving

De Deurbel met tekst bericht  is een degelijke outdoor deurbel die een tekstbericht verstuurd naar één van onze ALPHA pagers of horloges. Tekstbericht kunt u opgeven en is standaard "gast bij voordeur" Bereik is c.a. 250 meter

 

 Voor hulp of advies bel 035 5430738 of mail info@vedosign.com

Instellingen en berichten

De Deurbel met tekst bericht is geschikt voor een verscheidenheid aan retail-, assistentie-, beveiligings- en besturingstoepassingen. De beurbel bevat ook een ontvanger die controleert of het kanaal druk is voor het verzenden. Het is in staat om tekstberichten rechtstreeks naar een pager (buzzers/peipers) of horloge te verzenden.


De deurbel kan direct berichten verzenden naar een pager of horloge, een eenvoudig betaalbaar systeem voor lagere kosten. Koppelingen tussen ontvanger en zenders niet nodig zijn voor toepassingen met een kort bereik (250 meter).
Met behulp van een passende ontvanger kan de Deurbel met tekst bericht ook worden gebruikt voor algemene afstandsbediening, zoals het aansteken van lichten, het uitschakelen van alarmen, enz.

Aangedreven door een standaard CR2032 knopcel, zal de zender onder normale omstandigheden voor meer dan duizend transmissies werken voordat de batterij moet worden vervangen. De deurbel ondersteunt maximaal vijf ingangen, die elk kunnen worden geprogrammeerd met maximaal 35 tekens. De eenheden kunnen geprogrammeerd worden met een seriële programmeringskabel (apart verkrijgbaar) of ze kunnen vooraf geprogrammeerd worden. Alhoewel de deurbel een laagspanning transmitter is, kan deze worden gebruikt als callpoint-zender, een directe lijn met zichtbereik van maximaal achthonderd meter. Bij gebruik binnen gebouwen wordt het bereik verminderd - afhankelijk van het gebouw - maar blijft voldoende.

De deurbel past bij de vormfactor van veel standaard elektrische platen, zodat het in de kosmetisch gevoelige gebieden in overeenstemming kan zijn met het omringende schakeluitrusting.
Standaard wordt de deurbel geleverd met een montageblok, maar kan deze op dezelfde wijze worden ingebouwd als bij de meeste elektrische schakelborden indien nodig.
De zender is verkrijgbaar in twee maten en is ook verkrijgbaar in zwart. Standaard wordt het in de kleine afmeting in wit geleverd.

Paging Transmitter PCB

De deurbel zender PCB die in dit product wordt gebruikt, is een kleine, goedkope, hoogwaardige zender met een printplaat van 60 mm bij 31 mm en slechts 6 mm diep met de geintegreerde batterij. De deurbel is getest en goedgekeurd als een blanco printplaat waardoor integratie in andere producten zonder verdere typegoedkeuring en/of testen mogelijk is.

   

Technische Gegevens Deurbel met tekst bericht
RF Frequentie UHF: 440 - 470MHz gesynthetiseerd
Afmetingen Standaardmaat: 103mm x 50mm x 42mm
Op aanvraag: 117mm x 74mm x 37mm
Voedingsspanning 3 volt CR2032 knopcel of grotere batterijpakket op aanvraag
Stroomverbruik Slaap: 100nA
Transmit: 45mA
Batterij Levensduur Ongeveer 1000 transmissies
Ongeveer 10 jaar standby
Temperatuurlimieten -10 ° C tot + 55 ° C.
-30 ° C tot + 60 ° C op aanvraag
Milieubescherming Bescherming tegen weersomstandigheden vereist (het is niet waterdicht)
Uitgangsvermogen Ongeveer 10dBm
Modulatie Carrier FSK met NRZ data
Afwijking ± 4.5kHz
Transmissie
Duty Cycle
Tot 20%, 30 seconden continu
Baud Rate
512 Baud
Message Format POCSAG
Beschikbare kleuren
Wit (standaard) of zwart
Typegoedkeuring AS / NZS 4769.1: 2000 en ESN 2242 Getest op en voldoet aan FCC deel 90