Menu
Selecteer een pagina
Het grootste assortiment draadloze oproepsystemen
  • Uw branche

Vergaderzalen oproepsystemen

Met de vergaderzalen oproepsystemen van VeDoSign maakt u tijdens vergaderingen gemakkelijk en discreet contact met uw gastheer of -vrouw. Perfecte service!
Bel 035 543 07 38 voor informatieDirect naar webshop

Met de vergaderzalen oproepsystemen van VeDoSign kunt u tijdens conferenties, congressen en vergaderingen gemakkelijk contact houden met mensen buiten de ruimte. Met één druk op de knop roept u discreet een gastheer of -vrouw op. Zo kan uw programma ongestoord doorgaan.

Geen onnodige onderbrekingen met de vergaderzalen oproepsystemen van VeDoSign

We hebben bij VeDoSign een ruim assortiment aan apparatuur die kan worden ingezet om communicatie tussen de organisator en locatie medewerkers vlot te laten verlopen. U hoeft de vergaderzaal niet meer te verlaten, dankzij de vergaderzalen oproepsystemen van VeDoSign. Zo zijn er service oproepunits, pagers (buzzers) en horloges beschikbaar. U kunt discreet de aandacht vragen van iemand buiten de ruimte, zonder de vergadering te hoeven verstoren.

EasyCall-oproepknop-goud-met-zwarte-knop.jpg

Communicatie tussen de vergaderzaal en de locatiemedewerker

Er zijn natuurlijk velerlei redenen om even kort contact te hebben met één van de locatie medewerkers, of bijvoorbeeld een host of hostess:

  • Om (extra) koffie, thee, snacks of lunch te vragen.
  • Om te overleggen met de host of hostess, bijvoorbeeld om aanvullende apparatuur op te vragen.
  • Om ondersteuning te krijgen bij het bedienen van apparatuur zoals beamers, schermen, conferentie telefoons of de internetverbinding.
  • Om iemand op te roepen vanwege zijn/haar specialisme op een bepaald gebied, die niet gedurende de hele vergadering aanwezig is.
  • Wanneer een bhv’er of beveiliging nodig is.

Niet uit de ‘flow’ dankzij het vergaderzaal oproepsysteem

Het duurt soms even voordat een vergadering of congres goed en wel op gang is. Het is dan zonde om die ‘flow’ te moeten verstoren om een locatiemedewerker of ander personeelslid te zoeken. Ons vergaderzalen oproepsysteem is discreet, zodat u gewoon door kunt gaan. Zonder onderbreking!

 

Bekijk al onze oproepsystemen

U kunt al onze klanten oproepsystemen in de online shop bekijken. Wilt u meer weten over onze systemen? U bent uiteraard van harte welkom in onze showroom voor persoonlijk advies. Of neem contact met ons op!

Bekijk ons aanbod vergaderzalen oproepsystemen.

Aanbevolen producten en systemen