Menu
Selecteer een pagina
Het grootste assortiment draadloze oproepsystemen
  • Uw branche

Toilet controle teller

Met de toilet controle teller van VeDoSign, weet u precies hoe vaak er van het toilet gebruik werd gemaakt, en wanneer er schoongemaakt moet worden!
Bel 035 543 07 38 voor informatieDirect naar webshop

Hoe vaak de toiletten in uw bedrijf moeten worden schoongemaakt, is afhankelijk van het aantal gebruikers. Met de toilet controle teller van VeDoSign weet u precies hoe vaak er van het toilet gebruik werd gemaakt, en wanneer de schoonmaakploeg ingeschakeld dient te worden.

Hygiëne en efficiëntie dankzij de toilet controle teller van VeDoSign

Het is voor uw onderneming van belang om uw gasten een schoon en hygiënisch toiletbezoek aan te kunnen bieden. Maar de frequentie van het gebruik is niet altijd voorspelbaar, terwijl u efficiënt gebruik wil maken van de schoonmaak capaciteit. Met de toilet controle teller brengt u precies in kaart hoe vaak er gebruik gemaakt wordt van uw toiletten, tijdens piekuren en tijdens rustige periodes. Zo kunt u het schoonmaakschema hierop aanpassen.

Restroom-Attendant-toilet-bezoek-teller-met-sensor.jpg

Informatie levert winst op

Op elke deur naar de toiletruimte, of op elke afzonderlijke toiletdeur, plaatst u één van onze tellers. Zo weet u precies hoe vaak elke ruimte gebruikt wordt, én hoe vaak iedere ruimte gereinigd dient te worden. Zo werkt uw schoonmaakpersoneel efficiënt en gericht. Zij ontvangen een pager, en krijgen een melding wanneer een bepaalde toiletten unit een opfrisbeurt kan gebruiken. U kunt zelf instellen na hoeveel bezoeken er een melding naar de pager moet worden verstuurd.

De toilet controle teller is een schone zaak!

nze toilet controle teller kent vele voordelen:

  • Altijd schone toiletten.
  • Voorkomt onnodig schoonmaken.
  • Tijdbesparend.
  • Geen klachten van gasten meer.
  • Beter imago.
  • Geen urenlijst meer nodig.
Restroom-Attendant-toilet-bezoek-tellen.jpg

Meer weten over onze systemen?

U kunt al onze oproepsystemen in de online shop bekijken. Wilt u meer weten over onze systemen? U bent uiteraard van harte welkom in onze showroom voor persoonlijk advies. Of neem contact met ons op!