Menu
Selecteer een pagina
Het grootste assortiment draadloze oproepsystemen
  • Uw branche

Tafel traceer systemen

Met de EasyVu tafel traceer systemen van VeDoSign hoeft u uw gasten niet meer te zoeken. Zo kunt u ze nog sneller en efficiënter van dienst zijn!
Bel 035 543 07 38 voor informatieDirect naar webshop

Met de EasyVu tafel traceer systemen van VeDoSign hoeft u uw gasten nooit meer te zoeken. Het systeem laat zien aan welke tafel gasten zijn gaan zitten, nadat ze hun bestelling hebben geplaatst. Zo kunt u ze snel en efficiënt van dienst zijn!

Lokaliseer uw gast met de tafel traceer systemen van VeDoSign

Het tafel traceer systeem is op verschillende manieren inzetbaar, maar zorgt altijd voor meer efficiëntie in uw bedrijf! Bijvoorbeeld wanneer gasten een bestelling plaatsen bij een buffet counter, en vervolgens zelf een tafel zoeken. U kunt met ons systeem dan direct zien aan welke tafel ze hebben plaatsgenomen. Bedienend personeel hoeft niet te zoeken, of gezichten te onthouden! Zodoende zorgt het voor een strak systeem. Het eten wordt lekker warm geserveerd, wat leidt tot een grotere klanttevredenheid. Daarnaast kan het EasyVu systeem ook worden gebruikt als gasten oproepsysteem, om uw gasten terug op te roepen naar de counter.

EasyVu-Software tafel traceren

Warm eten, goede service

Wanneer gasten hun bestelling plaatsen, ontvangen ze een locatie coaster. Elke tafel (of ander object) krijgt een eigen NFC tafelkaart. Deze zijn onderdeel van ons tafel traceer systeem. Zodra de gast aan de tafel plaats neemt en de locatie coaster op de tafelkaart plaatst, zendt deze een signaal naar een terminal. Deze kan in de keuken of bij een uitserveer balie geplaatst worden. De unieke technologie doet de rest en laat de bediening direct weten waar de gasten zitten. Eenvoudig en effectief!

Fijn voor personeel én gasten

Het EasyVu Tafel traceersysteem kent vele voordelen:

  • Hogere service waardering.
  • Geen wachtrijen.
  • Lagere werkdruk.
  • Bewegingsvrijheid gasten.
  • Geen omroepen meer.
  • Hogere omzet.
  • Personeel is efficiënter
  • Beter imago.
EasyVu-coaster-Gastlocatie-en-NFC-Tafelkaart-VeDoSign tafel traceren horeca

Vragen over onze betrouwbare systemen?

U kunt het tafel traceer systeem in de online shop bekijken. Wilt u meer weten over onze systemen? Neem dan contact met ons op. We geven graag antwoord op al uw vragen!