Menu
Selecteer een pagina
Het grootste assortiment draadloze oproepsystemen
  • Uw branche

SOS Noodknop oproepsystemen

Met de SOS noodknop oproepsystemen van VeDoSign wordt onmiddellijk alarm geslagen in geval van nood. Zo gaat er geen kostbare tijd verloren!
Bel 035 543 07 38 voor informatieDirect naar webshop

In geval van een calamiteit is het belangrijk dat er snel alarm wordt geslagen. Met de SOS noodknop oproepsystemen van VeDoSign gebeurt dit bijna onmiddellijk. Zo gaat er geen kostbare tijd verloren!!

SOS noodknop oproepsystemen van VeDoSign besparen kostbare tijd

In geval van nood, of wanneer de drager van het systeem zich onveilig voelt, kan met één druk op de knop alarm worden geslagen. U houdt de knop minimaal 3 seconden ingedrukt, zodat de noodoproep niet steeds per ongeluk in werking wordt gesteld. Automatisch worden meerdere contactpersonen gealarmeerd, en zodra één van hen het alarm accepteert ontstaat er een spraakverbinding. De andere contactpersonen worden geïnformeerd dat het alarm in behandeling is. Het VeDoSign protect platform stuurt ook automatisch de locatie van de gebruiker door. Locatiebepaling en het kunnen instellen van zogenaamde veilige zones is een belangrijk onderdeel van het platform. Deze functies zijn uitermate geschikt voor bijvoorbeeld mensen die vaak alleen werken, die veel met agressie te maken hebben, of in het geval van gevoelige functies, ouderen, of dementie.

Noodknop-met-halskoord-op-knop-drukken-voor-hulp

Met het SOS noodknop oproepsysteem staat veiligheid voorop

Mobiele alarmering geeft een gevoel van veiligheid en zekerheid. Daarnaast is het systeem enorm veelzijdig:

  • Een kaart geeft de locatie aan waar iemand zich bevindt op het moment van alarmeren.
  • Het alarm werkt binnen en buiten.
  • Beveiliging en een SOS noodknop.
  • Altijd een spreek-luisterverbinding tussen gebruiker en opvolgers. Zo kan snel een inventarisatie worden gemaakt van benodigde hulp.
  • Meerdere mensen tegelijkertijd bellen met één druk op de contactknop. De contactpersonen stelt u zelf van tevoren in.
  • Instellen van veilige zones voor bijvoorbeeld mensen met beperkte toegang.
  • Lange gebruiksduur door intelligente technologie.
  • Stijlvol en compact alarm device.
  • Zeer gebruiksvriendelijk platform.
TWIG-Embody-armband-noodknop-pols.jpg

Vragen over onze betrouwbare systemen?

Heeft u nog vragen over onze oproepsystemen of onze andere producten? Neem dan contact met ons op! We informeren u graag over de verschillende mogelijkheden binnen ons grote aanbod van diverse, betrouwbare, oproepsystemen. U bent uiteraard van harte welkom in onze showroom voor persoonlijk advies. Of bel 035 543 07 38 voor meer informatie.