Menu
Selecteer een pagina
Het grootste assortiment draadloze oproepsystemen
  • Uw branche

Soft-touch alarmeringssysteem

Met het soft-touch alarmeringssysteem van VeDoSign roepen mindervaliden of mensen met een lichamelijke beperking snel hulp in. Voor een veilig gevoel!
Bel 035 543 07 38 voor informatieDirect naar webshop

Met het soft-touch alarmeringssysteem van VeDoSign is het voor mindervaliden of mensen met een lichamelijke beperking makkelijk om direct hulp in te roepen. Met het betrouwbare systeem is snel iemand ter plaatse. Dat geeft een veilig gevoel!

Het soft- touch alarmeringssysteem van VeDoSign reageert op een lichte aanraking

Het soft-touch alarmeringssysteem reageert, zoals de naam al suggereert, op een lichte aanraking. Hierdoor is het systeem bij uitstek geschikt voor mensen met een lichamelijke beperking, of een mindervalide persoon met weinig kracht. Zodra zachtjes op de drukknop wordt gedrukt wordt er direct draadloos een voorgeprogrammeerd tekstbericht naar één of meerdere tekst pagers verstuurd. Een familielid, mantelzorger of professionele hulpverlener draagt de pager bij zich. Deze geeft, na activering, een tril- en/of geluidsignaal, en op het display verschijnt een tekstbericht met meer informatie. U kunt deze tekstberichten zelf van tevoren instellen, zodat de hulpverlener direct adequaat kan handelen. Standaard heeft het systeem een bereik tot 400 meter.

Soft-Touch-alarm-oproepsysteem-zorg.jpg

Het soft-touch alarmeringssysteem is eenvoudig in gebruik

Gelukkig hoeft u voor het alarmeringssysteem van geen uren uit te trekken voor de installatie! Die tijd kunt u beter gebruiken, en daarom is ons systeem gemakkelijk in gebruik te nemen. Eenvoudige functies zorgen voor snelle installatie en enorm gebruiksgemak, zowel voor de gebruiker als de zorgverlener. Hierdoor is het soft-touch alarmeringssysteem direct betrouwbaar en snel inzetbaar.

Vertrouw op het soft-touch alarmeringssysteem van VeDoSign

Ons systeem is uiterst betrouwbaar, want:

  • Het is plug & play en direct inzetbaar.
  • Geen ingewikkelde gebruiksaanwijzingen.
  • Eenvoudige en efficiënte functies
  • Probleemloze werking.
  • Geschikt voor mindervalide of mensen met een lichamelijke beperking.
Behandelkamer-oproepsystemen

Vragen over onze betrouwbare systemen?

Heeft u nog vragen over onze oproepsystemen of onze andere producten? Neem dan contact met ons op! We informeren u graag over de verschillende mogelijkheden binnen ons grote aanbod van diverse, betrouwbare, oproepsystemen. Bekijk het complete assortiment oproepsystemen voor de zorg in de webshop. U bent uiteraard van harte welkom in onze showroom voor persoonlijk advies. Of bel 035 543 07 38 voor meer informatie.