Menu
Selecteer een pagina
Het grootste assortiment draadloze oproepsystemen
  • Uw branche

Service oproepsystemen

Met de service oproepsystemen van VeDoSign tilt u de efficiëntie én de klantvriendelijkheid van uw bedrijf naar het hoogste niveau! Service met een glimlach.
Bel 035 543 07 38 voor informatieDirect naar webshop

Met de service oproepsystemen van VeDoSign tilt u de efficiëntie én de klantvriendelijkheid van uw bedrijf naar het hoogste niveau! Gasten roepen zelf een medewerker op wanneer ze hulp nodig hebben, terwijl het personeel flexibel inzetbaar is. 

 

Personeel is mobieler met de service oproepsystemen van VeDoSign

Zeker in tijden van weinig drukte is het zonde als uw medewerkers wachten op klanten of gasten. Ze kunnen hun tijd waarschijnlijk wel beter gebruiken, maar willen hun post wellicht niet verlaten voor het geval iemand toch assistentie nodig heeft. Onze service oproepsystemen zijn er precies voor dat geval! Klanten kunnen zélf aangeven wanneer ze de hulp van uw medewerker nodig hebben, zonder onnodige wachttijden. In de tussentijd hebben zij hun handen vrij voor andere werkzaamheden.

Service-oproepsysteem-premium-1-knops-op-tafel.png

Gemakkelijk voor klant en medewerker

Door middel van oproep coasters, of een van de andere service knoppen, kunnen gasten met slechts één druk op de knop de attentie van een medewerker vragen. De knop zendt direct een bericht uit naar een ALPHA pager. Deze wordt in de vorm van een horloge- of beltpager gedragen door een van uw medewerkers. Op de pager is direct te zien waar de oproep vandaan komt, en eventueel welke actie gewenst is. Het service oproepsysteem kan bijvoorbeeld gebruikt worden bij:

  • Een ontvangstbalie of receptie.
  • In een restaurant, bar of andere horecaonderneming.
  • Bij vergaderingen en conferenties, om contact te maken met gastheren of -vrouwen..
  • Voor personeel in de logistiek, schoonmaak of goederenontvangst.

Efficiënte inzet van personeel dankzij het service oproepsysteem

Dankzij het service oproepsysteem kan personeel flexibeler ingezet worden. Niemand zit te wachten op eventuele gasten, waardoor het werk beter verdeeld kan worden. Dit werkt uiteindelijk kostenbesparend! Ook kan het systeem ingezet worden om eventueel assistentie te vragen van andere collega’s, bijvoorbeeld bij grote drukte. Zo kunt u klanten beter en sneller te woord staan. U biedt hen fijne dienstverlening, zonder onnodige wachttijden.

 

Service-oproepsysteem-premium-3-knops-15-knoppen-1-horloge.png

Bekijk al onze oproepsystemen

U kunt al onze systemen in de online shop bekijken. Wilt u meer weten over onze systemen? U bent uiteraard van harte welkom in onze showroom voor persoonlijk advies. Of neem contact met ons op!

Bekijk ons aanbod service oproepsystemen.

Aanbevolen producten en systemen