Menu
Selecteer een pagina
Het grootste assortiment draadloze oproepsystemen
  • Uw branche

Quality Control Oproepsysteem (QC)

Het Quality Control oproepsysteem (QC) van VeDoSign zorgt voor duidelijke communicatie, zonder vertraging. Voor een efficiënte kwaliteitscontrole!
Bel 035 543 07 38 voor informatieDirect naar webshop

De lat ligt hoog in uw productieproces. Een kwaliteitscontrole is waarschijnlijk dan ook onderdeel van het proces. Het quality control oproepsysteem (QC) van VeDoSign zorgt voor duidelijke communicatie tijdens dit proces, zonder vertraging

Geen vertraging in het productieproces dankzij het quality control oproepsysteem van VeDoSign

Kwaliteitscontroles zijn onderdeel van vele productieprocessen, of het nu onderdeel is van de voorschriften of niet. Soms ondergaat het eerste model een quality control, soms wordt er volgens een vast schema gecontroleerd. De kwaliteitscontrole kan ook plaatsvinden wanneer één van de bestanddelen gewisseld of bijgevuld wordt. De QC medewerker moet vaak meerdere delen van het productieproces overzien, en is daarom niet altijd direct in de buurt. Met het Quality Control Oproepsysteem van VeDoSign wordt de juiste medewerker wel direct op de hoogte gebracht, zodat hij/zij de controle meteen kan uitvoeren. Zo loopt het productieproces geen vertraging op en liggen machines niet stil!

Een veelzijdig systeem, ook voor uw bedrijf!

VeDoSign heeft verschillende oplossingen. Met de oproep coasters, die u direct op de machine monteert, kan met één druk op de knop een melding verzonden worden naar de juiste medewerker. De machine operator bedient de coaster, die kan beschikken over meerdere knoppen (1, 3 of 5). Hiermee kunnen meldingen verstuurd worden naar diverse afdelingen of medewerkers. Zo kan de kwaliteitscontrole medewerker opgeroepen worden, maar bijvoorbeeld ook direct een nieuwe aanvulling van grondstoffen opgevraagd worden bij een andere afdeling. De medewerkers waarop het systeem van toepassing is – zoals de QC medewerker – dragen een pager bij zich. Dat kan bijvoorbeeld een horloge- of beltpager zijn. De pager geeft een tril- en/of geluidssignaal wanneer een melding binnenkomt, en op het tekstdisplay is te lezen vanaf welke machine de melding komt, en eventueel wat de melding betreft. U kunt deze tekstberichten vooraf zelf programmeren.

Uitbreiding met een draadloze headsets

Wanneer overleg belangrijk is in uw productieproces, kunt u het quality control oproepsysteem uitbreiden met draadloze headsets. Hier kunnen meerdere personen tegelijk aan worden gekoppeld, waardoor overleg mogelijk is vanaf verschillende plekken in het bedrijf. Dit bespaart tijd, want er heen en weer bellen hoeft niet, evenmin als fysiek overleg op één plek.

Met het het Quality Control oproepsysteem:

  • Is er binnen uw bedrijf altijd duidelijke communicatie.
  • Wordt veel tijd bespaard.
  • Is het werk efficiënt verdeeld.
  • Blijven kosten lager.
  • Zijn meerdere functies mogelijk.
Set-5-draadloze-headsets-VOCOVO-starterspakket.jpg

Bekijk al onze oproepsystemen

U kunt al onze klanten oproepsystemen in de online shop bekijken. Wilt u meer weten over onze systemen? U bent uiteraard van harte welkom in onze showroom voor persoonlijk advies. Of neem contact met ons op!