Menu
Selecteer een pagina
Het grootste assortiment draadloze oproepsystemen
  • Uw branche

Personen alarmsysteem

Veiligheid staat voorop, en dat is wat we bieden met het personen alarmsysteem van VeDoSign. Het systeem kan volledig aangepast worden op uw bedrijf!
Bel 035 543 07 38 voor informatieDirect naar webshop

Veiligheid staat voorop, en dat is wat we bieden met het personen alarmsysteem van VeDoSign. Het systeem kan volledig gepersonaliseerd worden, zodat het perfect aansluit bij de wensen en mogelijkheden van uw bedrijf!

Veiligheid voorop met het personen alarmysteem van VeDoSign

De Twig devices, die horen bij het personen alarmsysteem, waarborgen de veiligheid van u of uw medewerkers. Wanneer de alarm knop wordt ingedrukt kan er automatisch belangrijke informatie worden doorgegeven, zoals locatie, positie en bewegingssnelheid. Vanuit een centraal portaal, de dispatcher, kunt u berichten van de Twig devices ontvangen maar ook versturen. Zonder dit portaal worden berichten per SMS verstuurd naar een mobiele telefoon. Een spraakverbinding met de persoon in nood is mogelijk en kan dan een beter inzicht geven van de (nood)situatie. Het systeem is tevens geschikt voor iedereen in ATEX omgevingen die snel alarm moeten kunnen slaan om hulp in te schakelen.

Snelle communicatie, ook tussen apparaten

Het Twig apparaat is voorzien van een alarmknop, 4 functietoetsen en een lcd-display. Het apparaat is stof- en waterdicht. Het beschikt over positiebepaling middels de nieuwste GNSS technologie (buiten), de binnen positiebepaling via SRD met speciale TWIG beacons. Het systeem kan geïntegreerd worden in uw systeem, met diverse monitor- en communicatieapparatuur, om de flexibiliteit te leveren die uw organisatie nodig heeft. Alle TWIG apparaten kunnen met elkaar communiceren en ondersteunen het MPTP (Mobile Phone Telematica Protocol) met zowel SMS als GPRS.

Personen alarmsysteem met man-down functie

De meegeleverde devices beschikken over een ingebouwde Man-Down waarschuwingsfunctie. Deze kan zowel door een alarmknop als automatisch in werking gezet worden. In het geval van een val, of plotselinge stilstand (geen beweging) van de persoon die het alarm draagt, zal het toestel zelf verbinding maken met vooraf ingestelde nummers, om collega’s en/of hulpdiensten te waarschuwen.

Het personen alarmsysteem is veilig en veelzijdig:

  • Leverbaar met ATEX/IECEx
  • Klein en efficiënt
  • Makkelijke en snelle communicatie
  • Locatiebepaling tools
  • Toestel-management op afstand
  • Diverse draagmogelijkheden
  • Stof- en waterdicht (IP67)
  • 1 of 2-wegs geluidsverbinding
TWIG-Protector-Pro-waterdicht.jpg

Bekijk al onze veiligheid oproepsystemen

U kunt al onze klanten oproepsystemen in de online shop bekijken. Wilt u meer weten over onze systemen? U bent uiteraard van harte welkom in onze showroom voor persoonlijk advies. Of neem contact met ons op!