Menu
Selecteer een pagina
Het grootste assortiment draadloze oproepsystemen
  • Uw branche

Parkeer registratie drive thru

Met het het veelzijdige parkeer registratie drive thru systeem van VeDoSign heeft u altijd zicht op arriverende auto’s. Voor goede service!
Bel 035 543 07 38 voor informatieDirect naar webshop

Met het het veelzijdige parkeer registratie drive thru systeem van VeDoSign heeft u altijd zicht op arriverende auto’s. Zo hoeft niemand onnodig te wachten, en hoeven medewerkers niet continu hun blik op de beeldmonitor te houden. Voor snelle service in uw drive thru (fastfood) concept!

Curbsite-valet-sensor.jpg

Met parkeer registratie drive thru van VeDoSign mist u geen gasten

Het parkeer registratie drive thru systeem werkt eenvoudig en efficiënt. Een ultrasonische sensor, in een degelijke outdoor kast, wordt bij de ingang geplaatst. Deze registreert de auto van de aangekomen bezoeker, waarna direct een bericht naar de pager van de medewerker wordt verzonden. Hierdoor is de medewerker in de tussentijd vrij om te bewegen, met de draadloze RALPHA pager, en wordt hij/zij direct op de hoogte gebracht van nieuw aangekomen gasten.

Grote klantvriendelijkheid, goed imago

Er zitten veel voordelen aan het parkeer registratie drive thru systeem:

  • Snelle registratie van klanten.
  • Geen onnodige wachttijden zorgen voor grote klanttevredenheid.
  • Service verhogend.
  • Tijdbesparend.
  • Beter imago.

Meer weten over onze efficiënte systemen?

Heeft u nog vragen over onze oproepsystemen of onze andere producten? Neem dan contact met ons op! We informeren u graag over de verschillende mogelijkheden binnen ons grote aanbod van diverse, betrouwbare, oproepsystemen. U bent uiteraard van harte welkom in onze showroom voor persoonlijk advies. Of bel 035 543 07 38 voor meer informatie.