Menu
Selecteer een pagina
Het grootste assortiment draadloze oproepsystemen
  • Uw branche

Pallet traceer oproepsystemen

De pallet traceer oproepsystemen van VeDoSign maken het productieproces overzichtelijk. De juiste pallet is snel te traceren. Efficiënt en veelzijdig!
Bel 035 543 07 38 voor informatieDirect naar webshop

De pallet traceer oproepsystemen van VeDoSign maken het productieproces inzichtelijk. Hiermee is de juiste pallet snel te traceren, zodat deze vlot door kan stromen naar het volgende deel van het proces. Er gaat geen tijd verloren!

Het pallet traceer oproepsysteem van VeDoSign bespaart tijd

Handmatig zoeken hoeft niet meer, want met de pallet traceer oproepsystemen gaat dat volledig automatisch. Zelfs binnen een goede organisatie kan het gebeuren dat pallets verplaatst worden, of uit het zicht komen te staan doordat er andere producten omheen geplaatst worden. Duidelijke markeringen zijn dan niet meer leesbaar. Zoeken kost tijd, en die tijd kunnen uw werknemers wel beter gebruiken! Door het systeem te automatiseren met ons veelzijdige pallet traceer oproepsysteem is een pallet zo gevonden en kan het productieproces doorgaan!

Het systeem is veelzijdig

VeDoSign heeft verschillende oplossingen. Zo kunt u bijvoorbeeld een signalerings coaster plaatsen op een pallet, stelling of kar met producten of halffabricaten. Het nummer van deze coaster laat u corresponderen met uw interne opdrachtnummer. Wanneer u op zoek bent naar de gewenste pallet of kar, drukt u het gewenste nummer in op de bedienpost (transmitter) en de coaster begint direct signalen af te geven. Dit zijn licht en/of geluidssignalen, de tijdsduur van deze signalering kunt u vooraf zelf instellen. Het systeem werkt volledig draadloos. Werkt u met vaste wagennummers? Wij voorzien deze van een RFID locator kaart.

Sluit het pallet traceer oproepsysteem aan op bestaande software

Het is heel goed mogelijk dat u werkt met software waarop orders en voorraad bijgehouden worden. De oproep coasters die op de pallets gemonteerd worden kunnen gemakkelijk in deze software worden opgenomen. Zo houdt u nog beter het overzicht tussen de locatie van de pallets en de bestaande voorraad en eindproducten. De verbinding met uw software is vaak slechts een kleine aanpassing, die wij gezamenlijk met uw software ontwikkelaar verzorgen.

De voordelen van het Pallet traceer oproepsysteem

  • Tijdsbesparing: nooit meer zoeken naar een pallet of kar.
  • Duidelijke communicatie.
  • Efficiënte workflow.
  • Kostenbesparend.
coaster buzzer VeDoSign

Vragen over onze efficiënte systemen?

Heeft u nog vragen over onze oproepsystemen, koppelingen van software of onze andere producten? Neem dan contact met ons op! We informeren u graag over de verschillende mogelijkheden binnen ons grote aanbod van diverse, betrouwbare, oproepsystemen. U bent uiteraard van harte welkom in onze showroom voor persoonlijk advies. Of bel 035 543 07 38 voor meer informatie.