Menu
Selecteer een pagina
Het grootste assortiment draadloze oproepsystemen
  • Uw branche

Pager systemen

Met de pager systemen van VeDoSign communiceert u direct met klanten of collega’s. Heldere communicatie maakt wachten prettiger.
Bel 035 543 07 38 voor informatieDirect naar webshop

Met de pager systemen van VeDoSign is de wachtrij direct overzichtelijk. Dat is fijn voor u, uw personeel en voor uw klanten! Heldere communicatie, prettiger wachten.

Met de pager systemen van VeDoSign weet iedereen waar hij aan toe is

Met de pager systemen van VeDoSign hebben uw medewerkers de beste tool in handen om efficiënt te kunnen werken. Vooral tijdens piekmomenten geeft het hen de mogelijkheid drukte te verwerken. Gasten worden niet geconfronteerd met lange rijen, wat de aantrekkelijkheid van uw onderneming ten goede komt. Zij bewegen zich vrij terwijl ze wachten op service of bestellingen.

Pager systemen voor klanten én medewerkers

U kunt de pager uitreiken aan uw klanten, of aan medewerkers waarmee gecommuniceerd dient te worden. Waar klanten normaal gesproken ter plekke moeten wachten, kunnen ze zich nu vrij bewegen terwijl ze wachten op de gevraagde service of bestellingen. Ze kunnen zich bij hun groep voegen, de winkel of showroom bekijken of beginnen met laden/lossen. Ook kunnen de pagers uitgereikt worden aan medewerkers, zodat ze vlot en discreet onderling contact kunnen hebben. Dat kan ook vanuit verschillende ruimtes, of vanaf verschillende afdelingen. De pagers zijn klein, en daardoor makkelijk mee te nemen. Bovendien hebben ze een mooi design, waardoor het netjes staat op eventuele werkkleding.

All-in-One-transmitter-–-Oplaadstation-pager-restaurant

Tal van toepassingen

Er zijn enorm veel branches waarin de pager systemen van VeDoSign de klantbeleving kunnen verbeteren. Enkele voorbeelden:

  • Horeca – communicatie tussen keuken en bediening.
  • Fastfood – klanten worden opgepiept wanneer de bestelling klaar is.
  • Retail – klanten vragen om assistentie of krijgen een signaal wanneer een verkoopmedewerker beschikbaar is.
  • Zorg – wachtruimtes.
  • Productieruimtes of fabrieken – medewerkers krijgen een seintje wanneer een product aan- of afgevoerd kan worden.
  • Logistiek – heldere communicatie, vlotte afwerking.

“Heldere communicatie, prettiger wachten.”

Vragen over onze servicegerichte systemen?

Heeft u nog vragen over onze oproepsystemen of onze andere producten? Of wilt u weten hoe het pager systeem bij uw bedrijf past? Neem dan contact met ons op! We informeren u graag over de verschillende mogelijkheden binnen ons grote aanbod van diverse, betrouwbare, oproepsystemen. U bent uiteraard van harte welkom in onze showroom voor persoonlijk advies. Of bel 035 543 07 38 voor meer informatie.

Bekijk ons aanbod pagers en pagersystemen.

Aanbevolen producten en systemen