Menu
Selecteer een pagina
Het grootste assortiment draadloze oproepsystemen
  • Uw branche

Operatie communicatie oproepsysteem

Met het operatie communicatie oproepsysteem van VeDoSign is een goede communicatie gewaarborgd waar het echt belangrijk is: in en om de operatiekamer.
Bel 035 543 07 38 voor informatieDirect naar webshop

Nergens is goede communicatie zo essentieel als in en om een operatiekamer. Het kan letterlijk levens redden. Met het operatie communicatie oproepsysteem van VeDoSign is dat deel in ieder geval al geslaagd!

Vlotte communicatie tussen artsen en assistenten met het operatie communicatie oproepsysteem van VeDoSign

Er kunnen tal van redenen zijn waarom contact tussen de operatiekamer en artsen of assistenten daarbuiten noodzakelijk is. Een patiënt kan bijvoorbeeld klaar zijn om opgehaald te worden. Maar er kan zich ook een noodgeval voordoen, waardoor assistentie of extra hulpmiddelen snel nodig zijn. Snelle, efficiënte en directe communicatie is daarom enorm belangrijk. Met het operatie communicatie oproepsysteem van VeDoSign spreekt dat voor zich.
.

Zonder handen

Binnen een OK moet alles natuurlijk steriel blijven. We hebben daarom ook een slagknop zender beschikbaar, die met de elleboog of voet kan worden ingedrukt. Ook kunnen op diverse plekken tekst zenders worden geplaatst, bijvoorbeeld voor wanneer patiënten klaar zijn om opgehaald te worden. Collega’s buiten de OK dragen een ALPHA pager, waarop ze een tekstbericht ontvangen. De tekst wordt vooraf geprogrammeerd, en er kunnen verschillende ontvangers aan een knop worden toegewezen. Zo is de logistiek overzichtelijk, en wordt kostbare tijd bespaard.

Veel verschillende mogelijkheden

Als er veel overleg plaatsvindt, is een headset wellicht een goed idee. Hierop kunnen diverse ontvangers worden aangesloten, zodat overleg kan plaatsvinden, of bijvoorbeeld studenten kunnen meeluisteren naar uitleg. De headset is uiteraard draadloos en handsfree.

Draadloze-headset-kopen-glasheldere-communicatie-VOCOVO

Oplossing op maat voor uw operatiekamer

Omdat er vele mogelijkheden zijn, adviseren we u graag over een oplossing die bij uw operatiekamer past. Neem gerust contact met ons op! We informeren u graag over de verschillende mogelijkheden binnen ons grote aanbod van diverse, betrouwbare, oproepsystemen.