Menu
Selecteer een pagina
Het grootste assortiment draadloze oproepsystemen
  • Uw branche

Noodknop oproepsystemen

Met de noodknop oproepsystemen van VeDoSign kan altijd snel en eenvoudig alarm worden geslagen in geval van een calamiteit. Veiligheid voor alles!
Bel 035 543 07 38 voor informatieDirect naar webshop

Binnen elk bedrijf is het belangrijk dat er snel alarm wordt geslagen in geval van een calamiteit. Met de noodknop oproepsystemen van VeDoSign kan dit snel en eenvoudig, ook wanneer medewerkers alleen werken, of in onoverzichtelijke ruimtes. Een melding komt snel bij de juiste persoon binnen, waardoor direct gepaste actie kan worden ondernomen. Veiligheid staat immers voorop!

Noodknop oproepsystemen van VeDoSign: voor ieders veiligheid

De noodknop oproepsystemen zijn in verschillende uitvoeringen beschikbaar. Er kan een draadloze noodknop in de productieruimte of magazijn gemonteerd worden. De knop kan gekoppeld worden aan een voorgeprogrammeerd tekstbericht, en één of meerdere ontvangers. Wordt de noodknop geactiveerd, dan ontvangen de collega’s met een ontvanger een tekstbericht met relevante informatie. Zo kunnen zij snel handelen, en direct de juiste maatregelen treffen.

Snelheid bij een calamiteit

De noodknop kan in verschillende vormen geleverd worden, zoals een rode paddenstoel noodknop of een oproep coaster. De ontvanger(-s) worden voorzien van een broekriem- of horloge pager. Deze kunnen een tril- en/of geluidssignaal ontvangen, en eventueel meteen een tekstbericht. Ook is mogelijk om direct tekstberichten naar verschillende afdelingen te sturen. Dit bespaart ongelofelijk veel tijd in het geval van bijvoorbeeld een brand of ontruiming.

Noodoproepsysteem volledig geautomatiseerd

De noodknop oproepsystemen van VeDoSign kunnen ook volledig geautomatiseerd worden, met behulp van sensors. Dat kan kostbare tijd besparen wanneer er iets misgaat binnen leidingen, of ruimtes waar luchtdruk of gaswaardes belangrijk zijn. Het systeem stuurt direct een tekstbericht naar de vooraf geselecteerde werknemers. Ook kan het systeem geprogrammeerd worden om een reeks telefoonnummers rechtstreeks te bellen. Belangrijke storingen die in een kast centraal worden geregistreerd, kunnen met een Salcom contact zender allemaal van teksten worden voorzien en doorgestuurd worden naar de pagers die medewerkers bij zich dragen. Voor meer informatie over deze uitgebreide, betrouwbare oplossingen staan onze adviseurs u graag te woord!

Noodknop-oproepsystemen-noodknop-paddestoel-knop

Vragen over onze betrouwbare systemen?

Heeft u nog vragen over onze oproepsystemen of onze andere producten? Neem dan contact met ons op! We informeren u graag over de verschillende mogelijkheden binnen ons grote aanbod van diverse, betrouwbare, oproepsystemen. U bent uiteraard van harte welkom in onze showroom voor persoonlijk advies. Of bel 035 543 07 38 voor meer informatie.