Menu
Selecteer een pagina
Het grootste assortiment draadloze oproepsystemen
  • Uw branche

Man-down oproepsystemen

Dankzij de man-down oproepsystemen van VeDoSign is al uw personeel beschermd. Ook degenen die hun werkzaamheden voornamelijk alleen uitvoeren!
Bel 035 543 07 38 voor informatieDirect naar webshop

Een veilig gevoel voor elke medewerker; ook degenen die hun werkzaamheden voornamelijk alleen uitvoeren. Dankzij de man-down oproepsystemen van VeDoSign is al uw personeel beschermd!

Man-down oproepsystemen van VeDoSign geven een veilig gevoel

Het man-down oproepsysteem wordt ook wel de ‘lone worker’ genoemd. Met het systeem voelen mensen die voornamelijk alleen werken zich ook veilig! Deze medewerkers dragen een apparaat bij zich, waarmee ze alarm kunnen slaan in een noodsituatie. Dat kan door middel van een drukknop, maar er zijn ook apparaten met een omval sensor.

Direct alarm bij ‘man down’

Bij VeDoSign zijn diverse man-down oproepsystemen beschikbaar. Ze zijn beschikbaar met een drukknop, maar ook met een omval sensor. Deze detecteert of het apparaat (en de medewerker) nog rechtop staat, in verticale houding. Is dit niet het geval, dan geeft het apparaat een waarschuwing af. Wordt hier niet op gereageerd? Dan slaat het apparaat alarm. Een ander beschikbaar systeem is het ‘no movement’ systeem, dat reageert op een gebrek aan beweging.

Wie krijgt het alarm?

U kunt zelf bepalen wie het alarm ontvangt. Beschikt uw bedrijf over portofoons met een man-down sensor? Dan komt het bericht direct bij de juiste collega’s binnen. U kunt ook kiezen voor een systeem waarbij een bericht naar een (horloge-)pager verzonden wordt. Als de afstanden te groot worden of er wordt landelijk gewerkt, dan is het SOS VeDoCall een oplossing. Deze noodknop kan naar diverse mobiele nummers of naar een alarmcentrale bellen. Er kan dan direct een spraakverbinding met de hulpbehoevende worden gemaakt. Op een locatiekaart worden de coördinaten en de plek getoond waar de hulp nodig is,zodat er direct gericht gezocht kan worden.

Man-down-buzzer-pieper-industrie-oproepsystemen-armband
Man-down-buzzer-pieper-industrie-oproepsystemen-buzzer

Vragen over onze betrouwbare systemen?

Heeft u nog vragen over onze oproepsystemen of onze andere producten? Neem dan contact met ons op! We informeren u graag over de verschillende mogelijkheden binnen ons grote aanbod van diverse, betrouwbare, oproepsystemen. U bent uiteraard van harte welkom in onze showroom voor persoonlijk advies. Of bel 035 543 07 38 voor meer informatie.