Menu
Selecteer een pagina
Het grootste assortiment draadloze oproepsystemen
  • Uw branche

Machinestoringen oproepsystemen

Dankzij de machinestoringen oproepsystemen van VeDoSign worden bij een storing in één van uw machines direct de juiste personen ingeschakeld.
Bel 035 543 07 38 voor informatieDirect naar webshop

Als uw bedrijf met machines werkt, is het van belang dat er overzicht wordt gehouden op de status en de werking ervan. Immers, ze moeten blijven draaien. Is er een storing? Dan is het van belang dat de technische dienst daar zo snel mogelijk van op de hoogte is. Dankzij de machinestoringen oproepsystemen van VeDoSign worden de juiste personen direct ingeschakeld.

Geen stilstand dankzij de machinestoringen oproepsystemen van VeDoSign

U kunt de machinestoringen oproepsystemen helemaal instellen op uw bedrijf. Zo worden de juiste personen op tijd voorzien van de informatie die ze nodig hebben, om de machines zo snel mogelijk weer te laten draaien. Op iedere machine kan een oproepcoaster gemonteerd worden, met daarop een aantal knoppen (1, 3 of 5). Aan elke knop kan een tekstbericht toebedeeld worden, waarvan u zelf de ontvangers intelt. De machineoperator drukt een knop in wanneer er een storing is, en de technische dienst ontvangt meteen een tekstbericht op een pager. Zo weten zij direct welke machine een storing heeft, en kan de productiviteit van uw bedrijf optimaal benut worden.

Helemaal automatisch

De techniek in veel machines is uitgerust met relais schakelaars, die automatisch een handeling uitvoeren die in een registratiesysteem kunnen worden bewaard. Met onze range Salcom contact zendmodules kunt u deze melding gelijk laten doorsturen naar de machineoperator, of naar de technische dienst. De medewerker ontvangt dit bericht op een pager (buzzer), en kan meteen actie ondernemen. Een duidelijk tril- en geluidssignaal op de pager horloge- of broekriem pager geeft aan dat er een melding binnenkomt. Met voorgeprogrammeerde tekstboodschappen in de Salcom registratie zender is altijd duidelijk wat er aan de hand is.

“Met één druk op de knop stuurt de machineoperator een tekstbericht naar de de technische dienst”

Efficiëntie in geval van een storing

De machinestoringen oproepsystemen kennen vele voordelen:

  • Duidelijke communicatie. Een tekstbericht maakt verdere vragen onnodig.
  • Bespaart veel tijd.
  • Meerdere functies mogelijk.
  • Efficiënte werkverdeling.
  • Hierdoor is het systeem kostenbesparend.

 

Vragen over onze efficiënte systemen?

Heeft u nog vragen over onze oproepsystemen of onze andere producten? Neem dan contact met ons op! We informeren u graag over de verschillende mogelijkheden binnen ons grote aanbod van diverse, betrouwbare, oproepsystemen. U bent uiteraard van harte welkom in onze showroom voor persoonlijk advies. Of bel 035 543 07 38 voor meer informatie.