Menu
Selecteer een pagina
Het grootste assortiment draadloze oproepsystemen
  • Uw branche

Klanten wachtrij oproepsystemen

Met de klanten wachtrij oproepsystemen van VeDoSign is wachten een stuk plezieriger! Klanten bewegen zich vrij, terwijl u werkt aan het product of service.
Bel 035 543 07 38 voor informatieDirect naar webshop

Nu de 1,5 meter samenleving een feit is, is wachten in de rij nog onplezieriger dan het al was. Gelukkig kunnen klanten zich vanaf nu vrij bewegen, met de klanten wachtrij oproepsystemen van VeDoSign. Ze worden op afstand opgeroepen wanneer ze aan de beurt zijn, zodat rijen worden voorkomen.

Klanten wachtrij oproepsystemen van VeDoSign, voor betere service

De klanten wachtrij oproepsystemen van VeDoSign zijn inzetbaar in verschillende branches waar klanten even moeten wachten. Denk bijvoorbeeld aan een service, reparatie of bestelling. De klant ontvangt een pager, die een tril- en/of geluidssignaal afgeeft op het moment dat het product gereed is. Het signaal wordt verzonden via een knop op de centrale transmitter. Zo hoeven klanten niet in de rij of wachtruimte te wachten, maar kunnen ze zich vrij bewegen, bijvoorbeeld om te shoppen in uw winkel of showroom.

Vrijheid en efficiëntie

Wachten duurt gevoelsmatig veel langer wanneer je stil zit, of naar een balie kijkt waar bestellingen afgehandeld worden. Wanneer je de vrijheid hebt om wat leuks te doen, zoals verder winkelen, gaat de tijd veel sneller. Hierdoor wordt de service als prettiger ervaren. Voor medewerkers is het fijn dat ze niet met ongeduldige klanten te maken hebben, of letterlijk op hun vingers gekeken worden. Dat verhoogt ook de efficiëntie! Bovendien werkt u rijen sneller weg, waardoor klanten minder snel afgeschrikt worden door een lange rij.

Ons compleet klanten wachtlijst IQ oproepsysteem bestaat standaard uit:

  • Een centrale bedienpost (transmitter), bijvoorbeeld de Touch&Go40B transmitter. Deze transmitter is erg handig en praktisch omdat die de juiste pager direct met één druk op de knop oproept. Het lampje bij het nummer blijft aan en zodra de klant bij de balie de pager inlevert, kunt u het lampje weer uit doen. Erg overzichtelijk dus voor u of uw personeel.
  • Een ruime keuze aan pager/buzzers. Bij diverse pagers kunt een kaartje inbrengen met daarop bv een instructie voor de klant of een speciale aanbieding die u onder de aandacht wil brengen. In de pager is ook ruimte voor een RFID beveiligingstag zodat het antidiefstal alarm afgaat zodra de klant de winkel wil verlaten.
  • Een oplader, waarmee u tegelijkertijd kan zien hoeveel klanten er nog moeten worden geholpen.
  • Optioneel: een beeldscherm in de winkel waarop te zien is welk klantnummer op dat moment wordt geholpen, zodat de klant weet hoeveel wachtenden er nog zijn.
Ticket afroepsysteem beeldscherm klant wachtrij

Bekijk al onze oproepsystemen

U kunt al onze klanten wachtrij oproepsystemen in de online shop bekijken. Wilt u meer weten over onze systemen? U bent uiteraard van harte welkom in onze showroom voor persoonlijk advies. Of neem contact met ons op!