Menu
Selecteer een pagina
Het grootste assortiment draadloze oproepsystemen
  • Uw branche

Kamermeisje oproepsysteem

Met het kamermeisje oproepsysteem van VeDoSign bereikt u optimale efficiëntie in uw hotel. De schoonmaakdienst was nooit eerder zo overzichtelijk.
Bel 035 543 07 38 voor informatieDirect naar webshop

Met het kamermeisje oproepsysteem van VeDoSign bereikt u optimale efficiëntie in uw hotel of gastenverblijf. Vanuit een centraal punt kunnen direct lege kamers worden toegewezen, zodat de kamermeisjes niet hoeven wachten tot de checkout tijd.

Efficiëntie dankzij het kamermeisje oproepsysteem van VeDoSign

Dankzij het kamermeisje oproepsysteem kan efficiënt worden begonnen met het schoonmaken van de kamers. Wanneer een kamer beschikbaar is, kan deze worden toegewezen aan een kamermeisje vanuit de bedienpost. Op de pager ontvangt zij (of hij) een tekstbericht met de benodigde informatie.

Meer privacy voor gasten

In plaats van aan moeten kloppen of de kamer te betreden om te zien of deze al leeg is, weten de kamermeisjes welke kamers gereed zijn voor de schoonmaak. Ook voor gasten die langer blijven is het oproepsysteem een uitkomst. U kunt hen eventueel van een eigen coaster voorzien. Hiermee kunnen zij zelf een kamermeisje oproepen als een opfrisbeurt gewenst is, en het een goed moment is voor desbetreffende gast.

Software-Assistentie-module-ipad-iphone-standaard.png

Flexibel en servicegericht

Ieder kamermeisje kan voorzien worden van een eigen pager, die vanuit één centraal punt worden bestuurd. Bijvoorbeeld de receptie of backoffice. Dankzij het kamermeisje oproepsysteem:

  • Kan er veel efficiënter gewerkt worden.
  • Is er meer flexibiliteit: geen noodzaak om specifieke kamers toe te wijzen.
  • Kunnen gasten zelf ook aangeven wanneer zij van de schoonmaakservice gebruik willen maken.
  • Kan het overzicht behouden worden vanaf één centraal punt.

BHV oproepsystemen van VeDoSign stroomlijnen het proces

BHV hulpverleners zijn – in de meeste gevallen – geen professionele hulpverleners. Calamiteiten doen zich in de regel niet regelmatig voor, en daarom kan het enorm helpen om de communicatie vlot en helder te laten verlopen. Hierdoor kunnen BHV’ers zich direct richten op de benodigde hulp, en wordt verwarring weggenomen.

Vragen over onze servicegerichte systemen?

Heeft u nog vragen over onze oproepsystemen of onze andere producten? Neem dan contact met ons op! We informeren u graag over de verschillende mogelijkheden binnen ons grote aanbod van diverse, betrouwbare, oproepsystemen. U bent uiteraard van harte welkom in onze showroom voor persoonlijk advies. Of bel 035 543 07 38 voor meer informatie.