Menu
Selecteer een pagina
Het grootste assortiment draadloze oproepsystemen
  • Uw branche

Hangkoord oproepsysteem

Met het hangkoord oproepsysteem van VeDoSign is hulp altijd bij de hand. De draagbare drukknop hangt rond de nek, altijd dichtbij. Veilig en betrouwbaar!
Bel 035 543 07 38 voor informatieDirect naar webshop

Met het hangkoord oproepsysteem van VeDoSign is hulp altijd bij de hand. De draagbare drukknop hangt rond de nek, en hiermee kan met een simpele druk op de knop aandacht worden opgeroepen. Veilig en betrouwbaar!

Een veilig gevoel dankzij het hangkoord oproepsysteem van VeDoSign

De halszender van het hangkoord oproepsysteem hangt om de nek van degene die het nodig zou kunnen hebben: een patiënt of familielid bijvoorbeeld. Op die manier is de drukknop altijd binnen bereik, juist wanneer het nodig is. Een verzorger of familielid heeft de ontvanger, een tekst pager. Wanneer de drukknop ingedrukt wordt, krijgt de ontvanger een melding via een licht tril- en/of geluidssignaal. Op het display is direct te lezen waar de oproep vandaan komt, en eventueel van wie. De informatie die verzonden wordt tijdens activatie van het alarm kunt u zelf van tevoren instellen. Bovendien kan het het hangkoord oproepsysteem aan meerdere tekst pagers worden gekoppeld.

Meer vrijheid dankzij ons betrouwbare oproepsysteem

De hangkoord oproepsystemen van VeDoSign hebben standaard een bereik van 300 meter. Dit bereik kan vergroot worden middels één of eventueel meerdere versterkers. Zo hoeft u niet perse in hetzelfde gebouw te blijven, en heeft de drager van de halszender alle vrijheid om zich te bewegen. In geval van nood is de ontvanger echter direct ingeschakeld, en kan eventueel actie worden ondernomen. Dat geeft óók de ontvanger veel vrijheid en rust!

 

Een veilig gevoel voor iedereen

Het hangkoord oproepsysteem kan in veel situaties uitkomst bieden. Natuurlijk is het geschikt voor patiënten in ziekenhuizen, revalidatiecentra of verzorgingshuizen. Verzorgers kunnen meerdere patiënten tegelijk helpen, en hoeven alleen hulp te verlenen als daarom gevraagd wordt. Maar ook voor mantelzorgers, of ouderen die alleen thuis wonen kan het oproepsysteem veel rust creëren. Zowel voor de drager van het systeem als verzorgers en/of familieleden.

Het hangkoord oproepsysteem van VeDoSign zorgt voor:

  • Een veilig gevoel bij zowel drager als ontvanger. Dit creëert veel rust.
  • Snelle hulp.
  • Bewegingsvrijheid, en hierdoor efficiëntie in zorgverlening.
  • Privacy en zelfstandigheid voor de drager: zorg op aanvraag.
Noodknop-met-halskoord-op-knop-drukken-voor-hulp

Vragen over onze betrouwbare systemen?

Heeft u nog vragen over onze oproepsystemen of onze andere producten? Neem dan contact met ons op! We informeren u graag over de verschillende mogelijkheden binnen ons grote aanbod van diverse, betrouwbare, oproepsystemen. Bekijk het complete assortiment oproepsystemen voor de zorg in de webshop. U bent uiteraard van harte welkom in onze showroom voor persoonlijk advies. Of bel 035 543 07 38 voor meer informatie.