Menu
Selecteer een pagina
Het grootste assortiment draadloze oproepsystemen
  • Uw branche

Doven brandalarmering oproepsysteem

Met het doven brandalarmering oproepsysteem worden dove en slechthorende mensen direct gealarmeerd in geval van een calamiteit.
Bel 035 543 07 38 voor informatieDirect naar webshop

De meeste brandalarm systemen zijn gericht op geluid. Voor dove of slechthorende mensen is het belangrijk om tijdig gealarmeerd te worden. Met het doven brandalarmering oproepsysteem van VeDoSign gebeurt dit met een stevig trilsignaal en een tekstbericht.

Doven brandalarmering oproepsysteem van VeDoSign redt levens

Bij een calamiteit is het zaak dat de juiste mensen zo snel mogelijk op de hoogte gesteld worden. Wanneer dit niet kan met audio, door doofheid of een gehoorbeperking, bestaat het risico dat de alarmering vertraagd wordt. Met het doven brandalarmering oproepsysteem van VeDoSign wordt direct en efficiënt een seintje gestuurd naar de ontvanger. Dankzij een fiks trilsignaal en een tekstbericht is de dove of slechthorende persoon direct op de hoogte.

Het alarmsysteem voor doven of slechthorenden is betrouwbaar

De ontvanger krijgt een pager of een horloge. Op beide is het mogelijk om direct de meeverzonden tekstberichten te lezen. Vooral voor permanente gasten is een horloge handig; deze kan immers ook ‘s nachts gedragen worden. Het trilsignaal is duidelijk voelbaar, en op de display zal informatie en/of instructies verschijnen.

 

Bereikt direct meerdere ontvangers

Met het brandalarm oproepsysteem voor doven of slechthorenden is het mogelijk om snel en efficiënt een alarm uit te sturen naar meerdere ontvangers. Hierdoor zijn zij direct op de hoogte en kan er adequaat gereageerd worden. Ook kan het onzekerheid wegnemen, wanneer bijvoorbeeld geen gevaar dreigt. Het alarm en de tekstberichten kunnen verzonden worden vanaf een telefoon, tablet of PC, dankzij de VeDoSign paging software

Waarom het doven brandalarmering oproepsysteem van VeDoSign:

  • Direct en efficiënt een alarm bij mensen die niet (goed) horen
  • Het oproepsysteem neemt onzekerheid weg bij medewerkers; ze kunnen erop vertrouwen dat iedereen op de hoogte is.
  • Een veilig gevoel bij gasten.
  • In geval van een kleine calamiteit kan het systeem ook ingezet worden om gasten gerust te stellen.
  • Ook inzetbaar voor algemene berichten die geen calamiteit zijn.
Alarmkussen-oproepsysteem-kussen-buzzer-transmitter-s

Vragen over onze betrouwbare systemen?

Heeft u nog vragen over onze oproepsystemen of onze andere producten? Neem dan contact met ons op! We informeren u graag over de verschillende mogelijkheden binnen ons grote aanbod van diverse, betrouwbare, oproepsystemen. U bent uiteraard van harte welkom in onze showroom voor persoonlijk advies. Of bel 035 543 07 38 voor meer informatie.