Menu
Selecteer een pagina
Het grootste assortiment draadloze oproepsystemen
  • Uw branche

Behandelkamer oproepsystemen

Met de behandelkamer oproepsystemen stuurt u snel en discreet een kort bericht vanuit de behandelkamer naar collega’s. Verbeter de kwaliteit van de zorg!
Bel 035 543 07 38 voor informatieDirect naar webshop
Even contact met uw collega, vanuit de behandelkamer. Dat kan enorm waardevol zijn, en hoeft niet veel tijd te kosten! Met de behandelkamer oproepsystemen stuurt u snel en discreet een kort bericht naar één of meerdere collega’s.

Een extra aanvulling in de gegevens, apparatuur die u nodig heeft of iets heel anders: er zijn vele uiteenlopende redenen om contact te hebben met uw collega’s vanuit de behandelkamer. Wellicht is discretie gewenst, snelheid, of misschien wilt u de patiënt niet alleen achterlaten. Gelukkig is het met de oproepsystemen van VeDoSign mogelijk om een bericht te verzenden, met één druk op de knop!

Behandelkamer-oproepsysteem-voorbeeld

Snelle en efficiënte communicatie met de behandelkamer oproepsystemen van VeDoSign

In de behandelkamers worden oproepcoasters geplaatst. Deze zijn in staat om voorgeprogrammeerde boodschappen te verzenden naar de ontvangers: uw collega’s. Op de pager is te lezen in welke behandelkamer assistentie nodig is, en wat de aard hiervan is. Zo kan efficiënt gewerkt worden, benodigde spullen kunnen immers direct worden meegenomen. Bovendien wordt assistentie alleen ingeroepen wanneer die daadwerkelijk nodig is. Hierdoor hebben collega’s tussendoor de handen vrij voor andere werkzaamheden.

Waarom maakt behandelkamer oproepsysteem uw bedrijf efficiënter?

  • Duidelijke communicatie tussen collega’s, zodat direct benodigde assistentie kan worden verleend.
  • Patiënten hoeven niet alleen gelaten te worden in de behandelkamer.
  • Het systeem is effectief en bespaart kostbare tijd.
  • U en uw collega’s of medewerkers zijn flexibeler.
  • Het signaal is discreet en subtiel, patiënten en collega’s worden dus niet onnodig gestoord.
  • Hiermee wordt ook een grote mate van professionaliteit gewaarborgd.

Nieuwsgierig geworden naar onze oproepsystemen?

Uiteraard voorzien we u graag van meer informatie, dus bel ons gerust naar 035 543 07 38! Wij staan u graag te woord over de diverse oproepsystemen van VeDoSign die perfect op uw onderneming aansluiten.