Menu
Selecteer een pagina
Het grootste assortiment draadloze oproepsystemen
  • Uw branche

Auto dialer oproepsystemen

Automatisch alarm berichten versturen naar meerdere telefoonnummers!
Bel 035 543 07 38 voor informatieDirect naar webshop

Automatisch alarm berichten versturen naar verschillende telefoonnummers, als SMS of voice bericht? Dat kan met de auto dialer oproepsystemen van VeDoSign. Ter ondersteuning van andere alarmsystemen, of op zichzelf staand!

Direct een melding op uw mobiele telefoon

Het auto dialer systeem van VeDoSign is een zeer uitgebreid systeem. Het maakt u alert op bepaalde gebeurtenissen, en kan zelfs informatie geven over de aard van die gebeurtenissen! Het is namelijk mogelijk om verschillende sensoren aan te sluiten op onze auto dialer oproepsystemen. De alarmberichten kunnen naar maar liefst 10 verschillende telefoonnummers verzonden worden. U bepaalt zelf de inhoud van het verzonden bericht, en of dit verzonden wordt als SMS, voice message of allebei!

Hoe werken de auto dialer oproepsystemen van VeDoSign?

De Auto dialer van VeDoSign is een revolutionair systeem dat als telefoonkiezer gebruikt kan worden bij bestaande alarmsystemen, of als op zichzelf staand alarm systeem. U kunt vooraf zelf instellen wat het verzonden bericht is, op het moment dat het alarm geactiveerd wordt. Dat kan ook een ingesproken bericht zijn, of zelfs beiden! Bovendien is er de mogelijkheid om vier outputs op afstand te sturen, en/of te controleren. De auto dialer werkt met een SIM kaart, die u vooraf programmeert met uw een mobiele telefoon. Er zijn vier voorgeprogrammeerde berichten mogelijk.

Voorbeelden voor sensoren die aansluitbaar zijn:

  • Uitgangen (deuren).
  • BHV oproepen.
  • Machine storingen.
  • Niveau melding van vaten.
  • Drukverschillen.
  • Temperatuur verschillen.

Nieuwsgierig geworden naar de auto dialer oproepsystemen?

Uiteraard voorzien we u graag van meer informatie, dus bel ons gerust naar 035 543 07 38! Wij staan u graag te woord over de diverse oproepsystemen van VeDoSign die perfect op uw onderneming aansluiten.

Auto-dialer-open-boven.jpg

Auto dialer oproepsysteem direct kopen?

Aanbevolen producten en systemen