Menu
Selecteer een pagina
Het grootste assortiment draadloze oproepsystemen
  • Uw branche

Audio rondleidingsysteem

Direct goed verstaanbaar voor de hele groep
ook als er verkeer-, wind of aander achtergrondgeluid is.
Bel 035 543 07 38 voor informatieDirect naar webshop

Verkeer, andere bezoekers, harde wind – allemaal kunnen ze de verstaanbaarheid van een gids of begeleider verstoren. Als begeleider of gids wilt u zich richten op de boodschap, terwijl de verstaanbaarheid niet altijd volledig binnen uw controle ligt. Gelukkig blijft de stem gespaard – en kunnen de keelpastilles in de kast blijven – want met het audio rondleidingsysteem van VeDoSign bent u direct goed verstaanbaar. Voor iedereen in de groep!

audio-rondleidingen-systeem-goed-verstaanbaar

Het audio rondleidingsysteem is fijn voor de spreker

Als spreker is het natuurlijk niet fijn om over omgevingsgeluid te moeten praten. Het gaat ten koste van de boodschap en de intonatie van uw verhaal. Dankzij ons fijne rondleidingsysteem hoeft dat ook niet, en kunt u zich richten op de inhoud. Er zijn verschillende microfoons beschikbaar, waarvan de meesten handsfree te gebruiken zijn. Ze kunnen middels een hoofdband bevestigd worden, of aan uw oor. Hiermee blijft de microfoon op gelijke afstand, en is het geluid mooi egaal. De lichtgewicht ontvanger hangt u rond uw nek of aan uw broek. Deze is overigens ook aan te sluiten op een externe audiobron, zoals een mp3 speler. Nu heeft uw groep zo min mogelijk last van omgevingsgeluiden!

audio-rondleidingen-systeem-compleet

Alle deelnemers horen de boodschap

Of ze nu dichtbij staan, of op de achterste rij: alle deelnemers kunnen u verstaan. Met ons audio rondleidingsysteem ontvangt iedere deelnemer een eigen ontvanger, samen met een (wegwerp-)oortje. De ontvangers kunnen aan een nekkoord hangen, of bevestigd worden aan de broekriem. Op die manier hebben ook alle luisteraars hun handen vrij. De deelnemers kunnen zelf het kanaal instellen, en natuurlijk het volume regelen.

Professioneel imago met het audio rondleidingsysteem van VeDoSign

Het professioneel audiosysteem van VeDoSign onderschrijft de professionaliteit van uw rondleiding of presentatie. Bovendien gaat uw boodschap niet verloren, en is een goede verstaanbaarheid in veel gevallen veiliger, zeker in de nieuwe 1,5 meter samenleving.
Om logistieke en hygiënische redenen wordt er vaak gewerkt met ‘wegwerp’ oortjes. Deze worden slechts één keer door u uitgereikt, om hygiëne te kunnen waarborgen. Ook dit draagt bij aan uw professionele imago!

Vragen over onze systemen?

Heeft u nog vragen over onze audiosystemen of onze andere producten? Neem dan contact met ons op! We informeren u graag over de verschillende mogelijkheden binnen ons grote aanbod van diverse systemen. U bent uiteraard van harte welkom in onze showroom voor persoonlijk advies. Of bel 035 543 07 38 voor meer informatie.