Geen producten (0)
Geen producten (0)

Software Table Top Module

€ 430,00 (exclusief btw 21%)
Omschrijving

Met onze paging software kunt u via de computer, telefoon of tablet berichten versturen naar pagers. Er zijn enkele standaard modules beschikbaare

 Voor hulp of advies bel 035 5430738 of mail info@vedosign.com

Software Tabletop Module

Met de tabletop module stuurt u standaard boodschappen naar meerder pagers of pagergroepen. Er zijn 8 knoppen beschikbaar waar u zelf een boodschap en pager of pagergroepen aan koppelt (een pager koppelen aan een groep wordt door de leverancier van de pagers geprogrammeerd). U kunt maximaal 9 pagers of pagergroepen aan 1 knop koppelen. Door meerdere locaties aan te laten maken kunt u per locatie andere berichten versturen. Een gebruiker logt in op de tabletop module van ruimte 1 en zo weet u dat de berichten daar vandaan komen.

Superusers

Er zijn één of enkele Superusers die toegang hebben tot instellingen en kunnen het volgende doen:

  • teksten van de knoppen bepalen,
  • pagers/groepen koppelen aan de knoppen,
  • kleuren thema’s bepalen, er zijn enkele beschikbaar,
  • gebruiker aanmaken en wachtwoord wijzingen,
  • één inlog naam voor alle gebruikers is ook mogelijk,
  • rapport functie voor het raadplegen van het aantal gebruikers of locaties,

De kosten voor deze module zijn per jaar. Daarvoor krijgt u onbeperkt toegang tot de applicatie met onbeperkt aantal ebruikers op een onbeperkt aantal computers, tablets en telefoons. U kunt maximaal 3 locaties aan laten maken. Meerdere locaties op aanvraag. De voorwaarde is dat de devices in het zelfde netwerk zitten als de I-Station en toegang hebben tot internet.

Meerdere modules beschikbaar:

Voor iedere extra module zijn de kosten 99 euro per jaar.

Geen installatie kosten

Er zijn geen installatie kosten of andere verborgen kosten. U hoeft niets te installeren en kunt direct gebruik maken van de applicatie. Geschikt voor iedere browser.

Ook interessant