Geen producten (0)
Geen producten (0)

Motorola DP3361e ( Man Down )

€ 720,00 (exclusief btw 21%)
Omschrijving

Beschrijving

De DP3661e is een uitgebreide digitale portofoon uit het MotorTRBO programma. De portofoons maakt gebruikt van digitale techniek en voldoet aan de Digital Mobile Radio (DMR) standaard.

De DP3661 heeft een groot zendvermogen en zorgt op lange afstand nog steeds voor helder geluid. De portofoons is robuust en waterdicht conform de IP68 specificaties. Het grote voordeel van deze portofoons is het relatief kleine formaat in vergelijking met andere portofoons. Daarnaast is deze portofoon voorzien van een display. In het display kunt u zien op welk kanaal de portofoon staat en wie er spreekt. In combinatie met de mandown functie kunt u zien wie er in problemen is.

De Motorola DP3661e is samen met de Motorola DP4800e de meest uitgebreide portofoon in het professionele Motorola assortiment. Met de Motorola DP3661e kunt u gebruik maken van alle opties die Motorola biedt. Wilt u samen met ons praten over de mogelijkheden in uw organisatie? We komen graag langs!

De belangrijkste eigenschappen zijn:

  • Man-down / No-movement optie
  • Ge?ntegreerde GPS ontvanger
  • Repeater / versterker ondersteuning
  • IP68 (volledig stof- en spatwaterdicht)
  • Noodknop
  • Tekstberichten versturen optie
  • Versleutelde communicatie

Digitale communicatie

In het geval dat er digitale kanalen in de portofoon geprogrammeerd worden heeft een ongeveer 20% meer bereik en uitmuntende geluidskwaliteit. Digitale communicatie filtert achtergrondgeluiden weg en maakt het mogelijk om priv? gesprekken te voeren, statusberichten te versturen of andere bijzonder functies te gebruiken.

Accessoires

De Motorola DP3661e kan opgeladen worden in een multilader voor zes portofoons. De portofoons staan dan netjes bij elkaar en kunnen direct gebruikt worden bij een calamiteit. Optioneel hebben we vele verschillende oortjes beschikbaar. U kunt hierbij denken aan een eenvoudige walkman oortje tot een recherche oortje. Voor gebruik aan de riem hebben we een luidspreker microfoon beschikbaar. De luidspreker microfoon zorgt ervoor dat u kunt communiceren ‘vanaf de schouder’. Speciaal voor gebruik in een omgeving met zeer veel geluid hebben we oordoppen beschikbaar met een reductie tot 28 DB. Dit verzorgt heldere, snelle en betrouwbare communicatie in alle omstandigheden.