Geen producten (0)
Geen producten (0)

Hytera TC-320 (twin pack)

€ 140,00 (exclusief btw 21%)
Omschrijving

Beschrijving

Deze vergunningsvrije portofoon heeft 16 kanalen en kan door heel Europa gebruikt worden. Via de kanaalschakelaar kunt u eenvoudig wisselen tussen de verschillende kanalen. De luidspreker van deze portofoon heeft een bijzonder goede audiokwaliteit. Deze portofoon maakt gebruik van CTCSS ondertonen waardoor u minder last heeft van medegebruik op de vergunningsvrije frequenties. Het zendvermogen van de Hytera TC-320 is 500 mw. De Hytera TC-320 is niet zwaar en weegt 135 gram .

Oortjes voor deze portofoon

Er zijn veel verschillende oortjes beschikbaar voor de Hytera TC-320. We hebben bijvoorbeeld C-oortjes, D-oortjes en recherche oortjes. Het C-oortje wordt ook wel de ‘Swivel’ genoemd en is het meest populaire oortje voor portofoon. Het recherche oortje wordt veel gebruikt bij beveiliging, horeca en verkeersregeling.

VOX / babyfoon functie

Deze portofoon heeft een VOX functie. Via de VOX functie is het mogelijk om te spreken zonder uw handen te gebruiken. U heeft de portofoon dus niet uit uw zak te halen of te pakken. Als u begint te praten zal de VOX functie automatisch de PTT (Push to talk) knop indrukken zodat andere mensen uw bericht direct kunnen horen. Deze functie is ook wel bekend als de babyfoon-functie.”Deze portofoon heeft een scanfunctie. Het is daardoor mogelijk om uw team in verschillende groepen te verdelen. De portofoons waar de scanfunctie aan staat zullen automatisch stoppen met zoeken als ze verkeer horen op een kanaal. U kunt op deze manier op de hoogte blijven van communicatie op meerdere kanalen.

.

Belangrijkste kenmerken

  • 16 kanalen
  • Vergunningsvrij
  • Kanaalschakelaar
  • Hoge geluidskwaliteit
  • CTCSS
  • 500mw zendvermogen
  • Scanfunctie