Geen producten (0)
Geen producten (0)

Set van 6 Motorola SL1600 in een multilader

€ 2.127,00 (exclusief btw 21%)
Omschrijving

 

 

Beschrijving

 

De Motorola SL1600 is het meest dunne en handzame model van Motorola. Deze Motorola portofoon is specifiek gemaakt voor gebruik bij BHV, hospitality, retail en beveiliging. De Motorola SL1600 ondersteund analoge en digitale communicatie en heeft een ingebouwd LED display achter de behuizing. Het LED display geeft weer op welk kanaal de portofoon staat. In het display kunt u ook lezen wie er spreekt. Met de informatietoets aan de bovenkant is het mogelijk om het batterijniveau op te vragen.

Belangrijkste functies

  • 256 kanalen
  • LED display
  • 3 watt zendvermogen
  • Handzaam

Digitale communicatie

De Motorola SL1600 maakt gebruikt van het MotoTRBO protocol voor digitale communicatie. U bent daardoor verzekerd van een optimaal bereik met alle voordelen van digitale communicatie. Het bereik is ca. 20% verder dan analoge communicatie. Digitale communicatie maakt het ook mogelijk om de noodknop te programmeren, individueel op te roepen of statusberichten te versturen.

Handzaam

De Motorola SL1600 is zeer handzaam en kan makkelijk in broekzak of borstzakje gedragen worden. Speciaal voor dagelijks gebruik hebben wij standaard drie clips beschikbaar. De eerste clip zit rechtstreeks op de behuizing, de tweede clip zit om de portofoon heen en de derde clip is een soort handgreep. U kunt de clips bekijken bij de accessoires. Tijdens uw bestelling kunt u doorgeven welke clip u wenst.

Spatwaterdicht

De portofoon kan prima gebruikt worden in een omgeving waar hij soms blootgesteld wordt aan water of stof. De portofoon is waterdicht conform IP54, dit betekend dat hij spatwater kan verdragen.

IP Site connect

De Motorola SL1600 kan met licentie uitgebreid worden voor een IP site connect systeem. Met IP site connect kunt u verschillende bedrijfslocaties of campussen aan elkaar koppelen. De digitale repeaters zijn via een IP verbinding gekoppeld. Praat u op een locatie in Amsterdam door de portofoon, dan is dit ook direct te horen in Rotterdam. Bent u geinteresseerd in een demonstratie? Neem dan contact met ons op.

Accessoires

De Motorola SL1600 heeft standaard drie verschillende oortjes. Deze oortjes worden met name gebruikt tijdens calamiteiten, beveiligingswerkzaamheden of op evenementen. De verschillende oortjes zorgen ervoor dat u in elke omgeving kunt communiceren.