Geen producten (0)
Geen producten (0)

Drukmat Oproepsysteem

€ 399,50 (exclusief btw 21%)
Omschrijving

Drukmat oproepsysteem

Met het drukmat oproepsysteem van VeDoSign kunt u in de gaten houden of een patiënt of bewoner opstaat, te lang stil blijft liggen of juist gaat dwalen. Bij een (bewegings)detectie van de drukmat wordt er direct draadloos een tekstbericht verstuurd naar één of meerdere tekstpagers.

Hoe werkt het?

De drukmat wordt op een stoel, in een bed of onder de deurmat bij een (voor)deur neergelegd. Wanneer de drukmat wordt geactiveerd wordt er direct draadloos een voorgeprogrammeerd tekstbericht naar één of meerdere tekstpagers verstuurd. Deze batterij geladen pagers geven een tril en/of geluidsignaal en op het display van de pagers kan het tekstbericht  gemakkelijk en duidelijk worden gelezen. Op deze manier kan een patiënt of bewoner zowel in de nacht als overdag goed en veilig in de gaten worden gehouden. Het systeem en de te versturen tekstberichten kunnen volledig aan uw wensen worden aangepast en uitgebreid. Standaard heeft het systeem een bereik tot 400 meter.

 

Het Drukmat oproepsysteem bestaat uit:  

-Drukmat

-Transmitter

-RALPHA tekstpager

 

Eenvoudige installatie

Het Drukmat oproepsysteem van VeDoSign is Plug&Play en direct inzetbaar. Geen ingewikkelde gebruiksaanwijzingen, maar eenvoudige en efficiënte functies zorgen voor een probleemloze werking.

Koop of lease

Graag adviseren wij u over de mogelijkheden. Bel ons vandaag nog voor een afspraak!