Geen producten (0)
Geen producten (0)

Alarmkussen Oproepsysteem

€ 399,50 (exclusief btw 21%)
Omschrijving

Alarmkussen oproepsysteem

Het alarmkussen oproepsysteem van VeDoSign is speciaal ontwikkeld voor mensen die een gevoelige drukknop nodig hebben om een zuster, broeder, hulpverlener of ieder ander gemakkelijk en draadloos te kunnen oproepen. De zeer gevoelige en zachte drukknop wordt in een kussen geïnstalleerd en is zodoende ook makkelijk in te drukken door mindervalide of mensen met een lichamelijke beperking.

Hoe werkt het?

De drukknop zit in het kussen en kan daardoor gemakkelijk ingedrukt worden, hierdoor kan iemand makkelijk en snel om hulp vragen door op de knop te drukken. Zodra op het kussen wordt gedrukt wordt er direct draadloos een voorgeprogrammeerd tekstbericht naar één of meerdere tekstpagers verstuurd. Deze batterij geladen pagers geven een tril en/of geluidsignaal en op het display van de pagers kan het tekstbericht gemakkelijk en duidelijk worden gelezen. Het systeem en de te versturen tekstberichten kunnen volledig aan uw wensen worden aangepast en uitgebreid. Standaard heeft het systeem een bereik tot 400 meter. 

Het Alarmkussen oproepsysteem bestaat uit

 - Alarmkussen

- Transmitter

- RALPHA tekstpager

Eenvoudige installatie

Het Alarmkussen oproepsysteem van VeDoSign is Plug&Play en direct inzetbaar. Geen ingewikkelde gebruiksaanwijzingen, maar eenvoudige en efficiënte functies zorgen voor een probleemloze werking.

Koop of lease

Graag adviseren wij u over de mogelijkheden. Bel ons vandaag nog voor een afspraak!