Geen producten (0)

Compleet Premium Gasten Oproepsysteem compleet met 20 coasters Premium

€ 2.215,00 (exclusief btw 21%)
Omschrijving

Compleet PREMIUM Gasten oproepsysteem - met 20 digital coasters/buzzers.

 Voor hulp of advies bel 035 5430738 of mail info@vedosign.com

 

Compleet Premium Gasten oproepsysteem
met 20 Coasters bestaat uit:

1 x Transmitter Premium
20 x Coasters Premium Digital
1 x Laadstation coasters

 

Voor elke klant een passend systeem

Het aanbod Gasten oproepsystemen is nergens zo groot als bij VeDoSign. Voor elke klant hebben wij een passend oproepsysteem. Maak uw selectie op basis van uw toepassing en budget. Voor kleinere locaties met een laag volume bieden wij een systeem met een bedienpost dat daar het beste bij past. Voor grotere locaties met een hoog gebruik bieden wij pakketten met grotere bedienposten. Dit ziet u tevens terug in de prijs. De coasters zijn in alle pakketten gelijk. Belangrijk bij de coaster is de digitale nummeraanduiding. Coasters waarbij het nummer met een stickertje zijn opgeplakt zullen in de praktijk snel los laten (afgepeuterd worden) en daardoor verloren gaan.

Transmitter

Deze PREMIUM transmitter is mogelijk de mooiste transmitter die wij u kunnen leveren. Indien u het op prijs stelt kunt u deze gewoon in het zicht van de gasten laten staan. De toetsten zijn gesloten, water en vuil kunnen niet tussen de toetsten komen, hierdoor is deze transmitter erg gemakkelijk schoon te maken. Het display heeft een donker blauwe tekst op een licht blauwe achtergond. De tekst is daardoor goed af te lezen voor duidelijke en eenvoudige bediening om de coasters op te roepen. U kunt de transmitter op de counter neerzetten of ophangen, op de achterzijde zit een bevestigingsplaat. De transmitter wordt op het netstroom aangesloten en werkt meteen na ontvangst. Met dit systeem kunt u onbeperkt aantal coasters aansturen. Andere aantallen zijn natuurlijk ook mogelijk. Neem hierover gerust contact met ons op.

De coaster

Een robuuste en degelijke coaster, spatwaterdicht en hufterproof. De coaster geeft een licht-, tril- en/of geluidsignaal, welke onafhankelijk van elkaar zijn in te stellen. Standaard worden de coasters geprogrammeerd met 60 seconden tril-, geluid en lichtfunctie. De coaster werkt met een oplaadbare accu welke een levensduur heeft van 3 tot 5 jaar. Het aantal coasters dat u nodig heeft, kunt u meten aan de hand van het aantal bestellingen op het drukste moment van de dag.

Laadstation coasters

Het coaster laadstation heeft dezelfde vorm als de coasters. De coasters worden op het laadstation gestapeld om opgeladen te worden. Wij adviseren om maximaal 15 coasters op het laadstation te stapelen in verband met de stabiliteit. Indien u meerdere stapels coasters nodig heeft worden de opladers met een verbindingskabel verbonden. U heeft dan slechts 1 stopcontact nodig.

Uw eigen logo op de coaster

De coaster is een uitstekende reclamedrager waarop uw logo of het logo van uw leverancier kan worden afgebeeld. Diverse leveranciers van bijvoorbeeld drank en snacks zijn vaak geïnteresseerd om mee te investeren wanneer hun logo mag worden afgebeeld. Wij verzorgen graag voor u het ontwerp en het drukwerk.

 

Technische gegevens Premium transmitter

IC ID 7752A-IQBASE
Carrier Frequency 32 different pre-programmed frequencies
from 433-470MHz
FCC Rule Parts 90.210
RF Power Output 0,5 - 2 Watts (+33 dBm)
Channel Spacing 12.5 KHz
Spurious Rejection -60 dB
Modulation Scheme FSK
Standard Deviation +/- 4.5 KHz
Frequency Deviation +/- 20 ppm
Data Format POCSAG
Data Rate 512 / 1200 bps
Power Supply 12 Volts DC / 3.5 A
Weight 1.6 lbs
Dimension (B) 24 cm x (L) 14 cm x (H) 5,5 cm
Stand (B) 24 cm x (L) 14 cm x (H) 6,5 cm with the wedge

 

Technische gegevens Coasters Premium Digital

Part Number LT2012E
Frequency Range 433 to 468 MHz
FCC Identifier QBT-LT2001S
IC Identifier 5170-LTK
Channel Spacing 25KHz
Sensitivity 5 uV/m
Selectivity 60 dB @ +/- 25 KHz
Power 2 X 1.2 V NimH AAA Rechargeable Batteries
Frequency Stability + / - 10 ppm
Modulation Scheme FSK
Baud Rate 512/1200 bps
Battery Life 2-3 years
Dimension Round 108 mm x (H) 20 mm
Weight 3 lb

  

Technische gegevens Laadstation coasters
(Single charger base)

Voltage on Charging pins 7 Volts / 500 mA
Power Supply Input 110-240 V AC 1.2 A
Output 12 V DC 3.5 A
Dimension (L) 4.25 in x (W) 4.25 in x (T)  0.75 in