Geen producten (0)

Budget gasten oproepsysteem compleet met 20 coasters

€ 1.200,00 (exclusief btw 21%)
Omschrijving

Compleet budget Gasten oproepsysteem – met 20 robuuste en degelijke coasters (buzzers), waterdicht (IP67) en hufterproof, oplader en transmitter Budget. De transmitter is voorzien van alle functies en oplaadbaar. De magnetische coasters geven een licht-, tril- en/of geluidsignaal en zijn gemakkelijk te stapelen. Maximaal bereik 80-100m.

 

1 x Transmitter budget gasten oproepsysteem

 

Transmitter voor het budget gasten oproepsysteem. Deze transmitter werkt zowel op een accu en is oplaadbaar als via netstroom met de meegeleverde adapter en netsnoer. Handig en snel de budget coasters oproepen.

 

20 x Coaster budget digital


De budget coaster is een elektronische schijfje (ook buzzer of pieper genoemd). De coaster kan worden meegegeven aan een gast of bezoeker die vrij kan rondlopen terwijl er wordt gewacht op een afspraak of bestelling. De gast of bezoeker kan op afstand (draadloos) worden opgeroepen via een terminal waardoor de coaster wordt geactiveerd en een discreet tril-, licht en/of geluidsignaal afgeeft. Deze budget coaster is magnetisch en waterdicht (IP67) waardoor deze zich gemakkelijk laat stapelen en opladen tot 15 coasters tegelijk.

 

2 x Oplader budget coaster

 

Oplaadstation/oplader voor magnetische budget coasters wordt geleverd met netsnoer en adapter. De oplader is geschikt voor maximaal 15 budget coasters.

 

Technische specificaties

Frequency 433MHz
Freq Stability +- 10ppm
Data rate 1200bps
Channel space 12.5 KHz
Modulation FSK (+-3KHz)
RF output power 10mW (MAX)
Power supply DC 12V/1A Adapter
Battery Rechargeable Li-Polymer (600mA)
Antenna Built-in Helical
Spurious Outputs -30dBm max
Dimensions Round 210 x 90 x 33 mm
Weight 237g