Geen producten (0)

Premium Gasten Oproepsysteem compleet met 30 IQ pagers

€ 3.175,00 (exclusief btw 21%)
Specificaties
Productcode 33
Omschrijving

Compleet PREMIUM Gasten oproepsysteem - met 30 digitale IQ pagers /buzzers.

 Voor hulp of advies bel 035 5430738 of mail info@vedosign.com

 

Compleet Premium Gasten oproepsysteem 
met 10 Coasters bestaat uit:

1 x Transmitter Premium
30 x IQ pagers Digital
1 x Smartcharger voor 30 IQ pagers

 

Voor elke klant een passend systeem

Het aanbod Gasten oproepsystemen is nergens zo groot. Voor elke klant is een passende systeem. Maak uw selectie op basis van uw toepassing en budget. Voor kleinere locaties met een laag volume bieden wij een systeem met een bedienpost dat daar het beste bij past. En voor zwaardere locaties met een hoog gebruik bieden wij onze pakketten met grotere bedienposten. Dit ziet u tevens terug in de prijs. De coasters zijn in alle pakketten gelijk. Belangrijk bij de coaster is de digital nummeraanduiding. Coasters waarbij het nummer met een stickertje zijn opgeplakt zullen in de praktijk snel los laten (afgepeuterd worden) en verloren gaan.

Transmitter

Deze PREMIUM transmitter is mogelijk de mooiste indien deze in het zicht staat en u dat op prijs stelt. de toetsten zijn gesloten dus water en vuil kunnen niet tussen de toetsten komen. En makkelijk schoon te maken. Het display heeft een mooi blauwe achtergrond en de donker blauwe tekst is goed te lezen. Duidelijke en eenvoudige bediening om de coasters op te roepen. U kunt de transmitter op de counter neerzetten of ophangen, op de achterzijde zit een bevestigingsplaat. De transmitter wordt op het netstroom aangesloten en werkt meteen na ontvangst. Met dit systeem kunt u onbeperkt aantal IQ pagers aansturen. Denkt u meer IQ pagers nodig te hebben, neem dan contact met ons op.

De IQ pager

Een handzame pager met het formaat van een mobile telefoon, spatwaterdicht en hufterproof. De IQ pager geeft een licht-, tril- en/of geluidsignaal, welke onafhankelijk van elkaar zijn in te stellen. Standaard worden de IQ pagers geprogrammeerd met 60 seconden tril-, geluid en lichtfunctie. De IQ pager werkt met een oplaadbare accu welke een levensduur hebben van tussen de 3-5jaar. de voorzijde van de pager is voorzien van een transparant venster waaracht u een logo of instructiekaartje kunt plaatsen. 

Laadstation IQ

De IQworden in het laadstation geschoven om opgeladen te worden. Indien u meerdere IQ pagers nodig heeft worden de opladers met een verbindingskabel verbonden. Dus heeft u slechts 1 stopcontact nodig.
De oplader is voorzien van de autonummering functie. ongeacht waar u de pagers terug stop in de oplader, met 1 druk op de knop staan ze allemaal weer op de juiste volgorde.

Uw eigen logo op de IQ Pager

De IQ pager is een uitstekende reclamedrager waarop uw logo of het logo van uw leverancier kan worden afgebeeld. Diverse leveranciers van bijvoorbeeld drank en snacks zijn vaak geïnteresseerd om mee te investeren wanneer hun logo mag worden afgebeeld. Wij verzorgen het ontwerp en het drukwerk.

 

Technische gegevens Transmitter 40B Touch&Go

Frequency Range UHF 433 – 470 MHz
FCC Identifier ACL 40B Waitercall TX
Channel Spacing 12.5 KHz
Speed/Baud Rate 512/1200 bps
Format POCSAG
RF Output (Watts) 0,5W - 2 Watts
Effective Range Up to 2 miles with standard aerial (line of sight)
Deviation +/- 4.5 KHz
Sensitivity N/A
Modulation Scheme FSK
Battery DC 12V, 3.5A, SMPS
Battery Life N/A
Dimensions Length 23,8 cm Width 19 cm
Height (thickness) 3,5 cm
Diameter N/A
Weight 4.28 lbs

Technische gegevens IQ pager

Part Number IQ2008
Frequency Range 433 to 468 MHz
FCC Identifier WDC-IQ2008
IC Identifier 7752A-IQ2008
Channel Spacing 25KHz
Sensitivity 5 uV/m
Selectivity 60 dB @ +/- 25 KHz
Power 2 X 1.2 V NimH AAA Rechargeable Batteries
Frequency Stability + / - 10 ppm
Modulation Scheme FSK
Baud Rate 512/1200 bps
Power 2 X 1.2 V NimH AAA Rechargeable Batteries
Battery Life 2-3 years
Dimension H (12,7 cm) x B (5,4 cm) X D (1,5cm)
Weight 3 lb