Geen producten (0)

Compleet Touch&Go 40B Gasten Oproepsysteem met 30 Coasters Premium

€ 2.760,00 (exclusief btw 21%)
Omschrijving

Compleet Touch&Go 40B Gasten oproepsysteem - met 30 Premium digital coasters/buzzers.

 Voor hulp of advies bel 035 5430738 of mail info@vedosign.com

 

Compleet Premium Gasten oproepsysteem
met 30 Coasters bestaat uit:

1 x Transmitter 40B Touch&Go
30 x Coasters Premium Digital
1 x Laadstation coasters

 

Voor elke klant een passend systeem

Het aanbod Gasten oproepsystemen is nergens zo groot als bij VeDoSign. Voor elke klant hebben wij een passend oproepsysteem. Maak uw selectie op basis van uw toepassing en budget. Voor kleinere locaties met een laag volume bieden wij een systeem met een bedienpost dat daar het beste bij past. Voor grotere locaties met een hoog gebruik bieden wij pakketten met grotere bedienposten. Dit ziet u tevens terug in de prijs. De coasters zijn in alle pakketten gelijk. Belangrijk bij de coaster is de digitale nummeraanduiding. Coasters waarbij het nummer met een stickertje zijn opgeplakt zullen in de praktijk snel los laten (afgepeuterd worden) en daardoor verloren gaan.

Transmitter

Deze transmitter is voorzien van het handige Touch&Go principe. Wanneer u het nummer indrukt van de coaster die u wilt oproepen gaat direct deze coaster af. In tegenstelling tot andere systemen waar u eerst het nummer moet ingeven en daarna op “send” moet drukken om het te verzenden. Duidelijke en eenvoudige bediening om de coasters op te roepen. U kunt de transmitter op de counter neerzetten of ophangen, op de achterzijde zit een bevestigingsplaat voor makkelijke montage. De transmitter wordt op het netstroom aangesloten en werkt meteen na ontvangst. U kunt het systeem achteraf uitbreiden tot 40 coasters die u per stuk kunt bijbestellen. Als u een coaster heeft opgeroepen blijft dit zichtbaar op de transmitter totdat de coaster weer terug gebracht is. U kunt de volgorde hierdoor in de gaten houden en zien dat er inderdaad iemand is opgeroepen.

De coaster

Een robuuste en degelijke coaster, spatwaterdicht en hufterproof. De coaster geeft een licht-, tril- en/of geluidsignaal, welke onafhankelijk van elkaar zijn in te stellen. Standaard worden de coasters geprogrammeerd met 60 seconden tril-, geluid en lichtfunctie. De coaster werkt met een oplaadbare accu welke een levensduur heeft van 3 tot 5 jaar. Het aantal coasters dat u nodig heeft, kunt u meten aan de hand van het aantal bestellingen op het drukste moment van de dag.

Laadstation coasters

Het coaster laadstation heeft dezelfde vorm als de coasters. De coasters worden op het laadstation gestapeld om opgeladen te worden. Wij adviseren om maximaal 15 coasters op het laadstation te stapelen in verband met de stabiliteit. Indien u meerdere stapels coasters nodig heeft worden de opladers met een verbindingskabel verbonden. U heeft dan slechts 1 stopcontact nodig.

Uw eigen logo op de coaster

De coaster is een uitstekende reclamedrager waarop uw logo of het logo van uw leverancier kan worden afgebeeld. Diverse leveranciers van bijvoorbeeld drank en snacks zijn vaak geïnteresseerd om mee te investeren wanneer hun logo mag worden afgebeeld. Wij verzorgen graag voor u het ontwerp en het drukwerk.

 

Technische gegevens Transmitter 40B Touch&Go

Frequency Range UHF 433 – 470 MHz
FCC Identifier ACL 40B Waitercall TX
Channel Spacing 12.5 KHz
Speed/Baud Rate 512/1200 bps
Format POCSAG
RF Output (Watts) 0,5W - 2 Watts
Effective Range Up to 2 miles with standard aerial (line of sight)
Deviation +/- 4.5 KHz
Sensitivity N/A
Modulation Scheme FSK
Battery DC 12V, 3.5A, SMPS
Battery Life N/A
Dimensions Length 23,8 cm Width 19 cm
Height (thickness) 3,5 cm
Diameter N/A
Weight 4.28 lbs

 

Technische gegevens Coasters Premium Digital

Part Number LT2012E
Frequency Range 433 to 468 MHz
FCC Identifier QBT-LT2001S
IC Identifier 5170-LTK
Channel Spacing 25KHz
Sensitivity 5 uV/m
Selectivity 60 dB @ +/- 25 KHz
Power 2 X 1.2 V NimH AAA Rechargeable Batteries
Frequency Stability + / - 10 ppm
Modulation Scheme FSK
Baud Rate 512/1200 bps
Battery Life 2-3 years
Dimension Round 108 mm x (H) 20 mm
Weight 3 lb

  

Technische gegevens Laadstation coasters
(Single charger base)

Voltage on Charging pins 7 Volts / 500 mA
Power Supply Input 110-240 V AC 1.2 A
Output 12 V DC 3.5 A
Dimension (L) 4.25 in x (W) 4.25 in x (T)  0.75 in