Geen producten (0)
Geen producten (0)
 

Salcom 12-90 paging transceiver en repeater

€ 1,00 (exclusief btw 21%)
Omschrijving

Let op: de prijs van dit artikel is uitsluitend op aanvraag.
Dit houdt verband met de toepassing waarvoor u het gaat gebruiken en de tijd die wij nodig hebben voor het programmeren.

De Salcom 12-90 paging transceiver en repeater is een eenvoudig te configureren POCSAG paging transceiver met hoge gevoeligheid ontvanger gecombineerd met een 60mW zender. De transveiver/repeater is uitermate geschikt voor bewaking van alarminstallaties en productielijnen.

 Voor hulp of advies bel 035 5430738 of mail info@vedosign.com

Werking

De 12-90 is een eenvoudig te configureren paging transceiver met hoge gevoeligheid ontvanger gecombineerd met een 60mW zender. Het werkt over het frequentiebereik van 440-470MHz-decodering en codering van 512 of 1200 baud, alfanumerieke of numerieke berichten.

De Salcom 12-90 paging transceiver en repeater kan worden geconfigureerd via een seriële interface om numerieke, alfanumerieke codering of om alleen geluidscodering te geven. Hiermee kan een gebruiker een pager bellen, een prioriteitsniveau toevoegen (1 van 4) en een numeriek of alfanumeriek bericht toevoegen.

Het apparaat ondersteunt meerdere bericht wachtrijen van maximaal vier (80-teken) berichten, of zo veel kleinere berichten die passen in de geheugenbuffer. Volledige batching van seriële wachtrij en invoer berichten zorgt ervoor dat berichten worden verzonden met minimale zending op tijd. Pre-gedefinieerde invoer berichten (beperkt tot een lengte van 40 tekens) kunnen worden geconfigureerd met behulp van een seriële terminal applicatie.

Twee discrete ingangen worden ondersteund met verschillende voorgeprogrammeerde berichten op hoge en / of lage overgang. Voorzien van het verzenden van een bericht meer dan een keer en de variabele tijd tussen transmissies worden verzorgd.

De 12-90 ondersteunt het Salcom relay control protocol om één aan boord relais te bedienen, plus een aantal "virtuele uitgang". Virtuele uitgangen kunnen worden gebruikt om afstandsbediening of periodieke berichten op afstand te verlenen en een mechanisme te verschaffen om de ontvangst van berichten te bevestigen. Met behulp van een virtuele uitgang kan de ontvangen signaalsterkte van het laatst ontvangen bericht doorgegeven worden zodat de positionering van de ontvanger en de systeemgezondheid kan worden gecontroleerd. Het kan worden geconfigureerd om te reageren met checksum informatie van het laatst ontvangen bericht.

Uitbreiding is mogelijk met behulp van de Salcom 12-34 uitgang uitbreidingsmodule en Salcom 12-32 ingang uitbreidingsmodule, zodat alle uitgangen of ingangen ondersteund kunnen worden. Een intelligente self-adjusting 'channel busy check' wordt gebruikt om berichtbotsing of corruptie te voorkomen, waardoor de noodzaak om berichten opnieuw door te geven wordt verminderd.

 Bel 035 543 07 38 of mail voor meer informatie.

 

Toepassingen Salcom 12-90 paging transceiver en repeater
Een volledige paging transceiver, waarmee zowel de codering en decodering van paging berichten mogelijk zijn
Een stand-alone ontvanger.
Een stand-alone zender met kanaalbeveiligingsfunctie voor transmissies;
Een autonome berichten opslag en voorwaartse repeater die gedupliceerde berichten voorkomt
Een point-to-point seriële link ( RS232)
Een eenvoudige telemetrische oplossing

  

Technische Gegevens
Frequency Bands
UHF: 440 - 470MHz
Enclosure Aluminium - 77 mm x 101 mm x 30 mm
Supply Voltage 10v to 17v, Nominal 12V
Inputs and Outputs One relay output and 2 inputs
Current drain Receive average 30mA plus 18mA when relay energised. Transmit average (into matched 50 ohm aerial) 90mA.
Temperature limits  -10 to +50 degC
Environmental Protection Needs protection from weather
Frequency selection method Synthesized, user selectable
RX sensitivity Approximately -125dBm
Transmit Power +19dBm
Receive Bandwidth 10kHz 
(suitable for 12.5kHz channel operation)
Serial Connection 9600 Baud N:8:1 (for changing unit parameters and message output)
Paging Protocol POCSAG 512 or 1200baud