Geen producten (0)
Geen producten (0)

Chauffeur Docknr. Oproepsysteem met 20 pagers

€ 2.200,00 (exclusief btw 21%)
Omschrijving

Compleet CHAUFFEUR oproepsysteem - met 20 digitale IQ-4 pagers /buzzers.

 Voor hulp of advies bel 035 5430738 of mail info@vedosign.com

 

Compleet Premium chauffeur oproepsysteem 
met 20 pagers bestaat uit:

1 x Transmitter Basic
20 x IQ-4 ALPHA-Numeriek pagers Digital
1 x Smartcharger voor 30 IQ-4 pagers

 

Voor elke klant een passend systeem

Het aanbod van Chauffeur oproepsystemen is nergens zo groot als bij VeDoSign. Voor elke klant hebben wij een passend systeem. Maak uw selectie op basis van uw toepassing en budget. Voor kleinere locaties met een laag volume bieden wij een systeem met een bedienpost die daar het beste bij past. Voor grotere locaties met een hoog gebruik bieden wij pakketten aan met grotere bedienposten. Dit ziet u tevens terug in de prijs. Belangrijk bij de IQ pagers is de digitale nummeraanduiding.

Transmitter chauffeur oproepsysteem

Dit Chauffeur oproepsysteem heeft als groot voordeel dat de transmitter los staat van het station met de pagers. Vaak worden de pagers op een andere plek uitgegeven dan waar de chauffeurs worden opgeroepen. U bent hierin dus erg flexibel.

De bijgeleverde transmitter is voorzien van alle functies die u nodig heeft. U kunt met het set-up menu snel al uw persoonlijke instellingen wijzigen. Duidelijke en eenvoudige bediening om de IQ pagers op te roepen. De transmitter kunt u ergens neerzetten of ophangen, op de achterzijde bevind zich een bevestigingsplaat voor makkelijke montage. De transmitter wordt op het netstroom aangesloten en werkt meteen na ontvangst. Met dit systeem kunt u onbeperkt aantal IQ pagers aansturen. Denkt u meer IQ pagers nodig te hebben, neem dan contact met ons op.

De IQ-4 pager

De handzame pagers met het formaat van een mobiele telefoon van dit Chauffeur oproepsysteem van VeDoSign zijn  spatwaterdicht en hufterproof. De IQ pager geeft een licht-, tril- en/of geluidsignaal, welke onafhankelijk van elkaar zijn in te stellen. Standaard worden de IQ pagers geprogrammeerd met 60 seconden tril-, geluid en lichtfunctie. De IQ pager werkt met een oplaadbare accu welke een levensduur hebben van tussen de 3-5 jaar. De voorzijde van de pager is voorzien van een transparant venster waarachter u een logo of instructiekaartje kunt plaatsen. Op dit kaartje(zie foto) verwijst u naar het nummer wat in het display verschijnt als de pager afgaat.
Dit nummer is het Docknummer waar de chauffeur kan gaan laden of lossen.

Laadstation IQ pagers

De IQ pagers worden in het laadstation geschoven om opgeladen te worden. Indien u meerdere IQ pagers nodig heeft worden de opladers met een verbindingskabel verbonden. U heeft dan slechts 1 stopcontact nodig.
De oplader is voorzien van de autonummering functie. Zijn de pagers in willekeurige volgorde teruggeplaatst in de charger? Geen probleem met 1 druk op de knop kunt u de pagers makkelijk hernummeren.

  

Uw eigen logo op de IQ Pagers

De IQ pagers van dit Chauffeur oproepsysteem zijn een uitstekende reclamedrager waarop uw logo of het logo van uw leverancier kan worden afgebeeld. Verder geeft het een duidelijke instructie voor de chauffeur naar welk dock en kan worden gereden.

 

Technische gegevens Transmitter 9B Basic

Frequency Range UHF 433 – 470 MHz
FCC Identifier ACL 40B Waitercall TX
Channel Spacing 12.5 KHz
Speed/Baud Rate 512/1200 bps
Format POCSAG
RF Output (Watts) 0,5W - 2 Watts
Effective Range Up to 2 miles with standard aerial (line of sight)
Deviation +/- 4.5 KHz
Sensitivity N/A
Modulation Scheme FSK
Battery DC 12V, 3.5A, SMPS
Battery Life N/A
Dimensions Length 23,8 cm Width 19 cm
Height (thickness) 3,5 cm
Diameter N/A
Weight 4.28 lbs

Technische gegevens IQ pager

Part Number IQ2008
Frequency Range 433 to 468 MHz
FCC Identifier WDC-IQ2008
IC Identifier 7752A-IQ2008
Channel Spacing 25KHz
Sensitivity 5 uV/m
Selectivity 60 dB @ +/- 25 KHz
Power 2 X 1.2 V NimH AAA Rechargeable Batteries
Frequency Stability + / - 10 ppm
Modulation Scheme FSK
Baud Rate 512/1200 bps
Power 2 X 1.2 V NimH AAA Rechargeable Batteries
Battery Life 2-3 years
Dimension H (12,7 cm) x B (5,4 cm) X D (1,5cm)
Weight 3 lb