Geen producten (0)

Compleet Slim ALPHA mini paging systeem met 24 Pagers

€ 3.450,00 (exclusief btw 21%)
Omschrijving

Compleet Slim ALPHA mini paging systeem met 24 pagers/buzzers

 Voor hulp of advies bel 035 5430738 of mail info@vedosign.com

 

Compleet Slim ALPHA mini paging systeem
met 24 pagers/buzzers:

1 x LTXSERIAL ALPHA Transmitter
24 x Mini Slim ALPHA Pagers
1 x Laadstation - 24 vakken

 

Voor elke klant een passend BHV oproepsysteem

Met dit oproepsysteem kunt u tekstberichten versturen naar uw medewerkers. Bij bedrijfshulpverlening is het van groot belang dat er snel en duidelijk gecommuniceerd wordt met de juiste personen. In het oproepsysteem kunt u acht default tekstboodschappen vastleggen.

Tevens kunt u uw pagers in groepen indelen. Bijvoorbeeld bij EHBO oproepen worden slechts 2 medewerkers oproepen en bij brand weer alle medewerkers. Met een toetsenbord kunt u zelf boodschappen ingeven en aangeven naar wie (naar groepen of allemaal) de boodschap wordt verstuurt. Het systeem kunt u uitbreiden met noodknoppen (bijv. paddenstoelen) die de oproep buiten de centrale om direct naar de pagers verstuurd met de locatieaanduiding daarbij. En het systeem kan aan de BMC (brandmeldcentrale) worden gekoppeld d.m.v ESPA 4.4.4 of dry contact

Alpha transmitter

Deze transmitter kan met voorgeprogrammeerde tekstboodschappen berichten naar pagers sturen. Tevens kan er een toetsenbord worden gekoppeld aan de transmitter voor het versturen van manuele tekstberichten. De transmitter beschikt over een Seriële input waardoor en een koppeling kan worden gemaakt met een computer. Hierdoor kunt u het systeem aansturen middels een softwaremodule die u bij ons in de shop kunt bestellen.

Slim ALPHA pagers (buzzer/pieper)

Een uiterst kleine tekstpager die op het display tot 32 karakters kan tonen per bericht. De pager heeft het formaat van een creditkaart en is 0,5 cm dik. Wanneer de oproep wordt ontvangen, geeft de tekstpager een licht-, tril- en geluidsignaal. Dit kan uitsluitend door de beheerder via de transmitter worden gewijzigd. Hiervoor is en paswoord verreist. Meerdere ontvangen boodschappen worden achter een envelop de opgeslagen en kunnen op volgorde worden terug gelezen. Is in 2 kleuren leverbaar t.w. blauw en donkerbruin/zwart.

Laadstation pagers

De tekstpagers zijn binnen twee tot vier uur volgeladen. Om de pagers op te laden worden deze in het laadstation gezet. Het laadstation kan maximaal 24 pagers tegelijk opladen. Een extra laadstation kan met een doorluskabel worden bevestigd.

Technische gegevens SLIM WIDE PAGER

MMODEL Name SLIM WIDE PAGER
Freqency Rate CE 433.92MHz
Channel Spacing 12.5KHz
Spurious Rejection -60dB
Modulation Scheme FM(FSK)
Standard Deviation ± 4.5 KHz
Dimension W(50) X D(84) X H(12)
Occupied Bandwidth ±8.5 KHz
Total Weight 90g
BATTERY(Power) 2.4V Rechargeable
Frequency Stability ±10 ppm
Selectivity -103dBm
FCC rule Part15
Code Format POCSAG Code
Data Rate - 512,1200 BPS
Frequency UHF
Alert Vibe & Buzzer & Flash
Low battery melody
Out of range