Menu
Selecteer een pagina
Het grootste assortiment draadloze oproepsystemen
  • Uw branche

Wachtlijst module software

De wachtlijst module software van VeDoSign koppelt uw systeem aan een pager. Met slechts één druk op de knop roept u de klant zelf op!
Bel 035 543 07 38 voor informatieDirect naar webshop

Met de software module van VeDoSign laten we verschillende systemen met elkaar communiceren. Zo wordt het mogelijk om vanaf een computer, tablet of smartphone eenvoudig berichten of meldingen te sturen naar één van onze vele oproepsystemen. De wachtlijst module software koppelt deze bijvoorbeeld aan een pager, die u aan de klant meegeeft. Zo roept u hem of maar met één druk op de knop op!

Heldere communicatie met de wachtlijst module software van VeDoSign

Met onze wachtlijst module software is het mogelijk om vanaf iedere werkplek direct berichten te versturen naar klanten. De klant ontvangt een pager, die vanaf de werkplek geactiveerd kan worden. Zo hebben klanten meer vrijheid om zich te bewegen, terwijl ze niet in de rij hoeven te wachten op een product of service.

Software-Wachtlijst-Module-ipad-iphone-standaard.jpg

De wachtlijst module is veelzijdig

De wachtlijst module software is inzetbaar in verschillende branches. Het kan bijvoorbeeld de efficiëntie verhogen in de zorg. De module meet de beschikbaarheid van de artsen of assistenten. Wanneer een patiënt zich aanmeldt, wordt deze ingevoerd in het systeem. Op een overzichtelijke manier is direct te zien welke arts of assistente vrij komt. Die persoon ontvangt een tekstbericht, bijvoorbeeld: “Mevr. Willems is bij de balie”. Zo weet de arts, of de assistent, wie er is, kan het dossier nog even ingekeken worden en kan hij/zij de patiënt ophalen en met naam begroeten.

Bekijk al onze oproepsystemen

U kunt al onze klanten oproepsystemen in de online shop bekijken. Wilt u meer weten over onze systemen, of koppelingen van onze software met die van u? U bent uiteraard van harte welkom in onze showroom voor persoonlijk advies. Of neem contact met ons op!