Menu
Selecteer een pagina
Het grootste assortiment draadloze oproepsystemen
  • Uw branche

SWATCOM duplex communicatie voor de bouwsector

SWATCOM duplex communicatie. Efficiënt en veilig communicatiesysteem voor in de bouw! Van eenvoudig tot hoogwaardig industrieel. Diverse accessoires.
Bel 035 543 07 38 voor informatieDirect naar webshop

SWATCOM duplex communicatie is een nieuwe en unieke manier om personen met elkaar te laten communiceren. Vooral in de bouwsector is dit enorm effectief. Met onze SWATCOM systemen kunt u gemakkelijk met elkaar communiceren, eventueel met meerdere personen tegelijk, zonder dat het werk stil komt te liggen. Efficiënt en veilig!

Goede communicatie dankzij SWATCOM duplex communicatie van oproepsystemen.info

Werken in de bouw is voor een groot deel werken met je handen. Daarnaast is er veel omgevingsgeluid, en kunnen de afstanden op een bouwterrein flink oplopen. Heldere communicatie kan dan een uitdaging zijn. Met de SWATCOM duplex communicatiesystemen van oproepsystemen.info maken we duidelijke communicatie in de bouw wel toegankelijk! Overleg terwijl de handen vrij blijven. Wel zo veilig!

Veiligheid en efficiëntie: belangrijk in de bouw

Om een bouwproject op tijd af te hebben, moet er efficiënt gewerkt worden. Het is zonde van de tijd wanneer een medewerker op zoek moet naar een collega of leidinggevende, om te overleggen of om hulp te vragen. Met onze SWATCOM systemen kan dat een stuk sneller, en bovendien heel eenvoudig. Er kan een tweeweg verbinding worden gemaakt, eventueel met meerdere personen. Zo is iedereen snel en goed op de hoogte. Bovendien kunnen collega’s snel ingeschakeld worden in geval van onverwachte omstandigheden of een calamiteit. Zo vergroot het systeem de veiligheid.

Swatcom-bouw-communicatie-veiligheid

Diverse SWATCOM producten

Bij oproepsystemen.info bieden we diverse SWATCOM producten aan. Zo vindt u altijd een communicatiesysteem dat past bij uw bouwproject en specialisme. Er zijn heel eenvoudige uitvoeringen, maar ook hoogwaardige industriële producten. Uiteraard beschikken we ook over waterdichte systemen, en ATEX certificering. We lichten een greep uit onze SWATCOM systemen uit, uiteraard zijn deze aan te vullen met praktische accessoires.

SWATCOM Multicom

De SWATCOM Multicom laat fysieke afstand verdwijnen: communicatie met meerdere mensen is exact hetzelfde als wanneer die groep zich in één ruimte bevindt. Iedereen kan met elkaar praten op elk gewenst moment: het is zelfs mogelijk om door elkaar heen te praten, of iemand te onderbreken. Net als bij een echt gesprek! Met de MultiCom-1 kunt u tot maximaal vijf personen in een groep met elkaar communiceren en met de Multicom-2 tot maximaal acht personen. De afstand varieert van 400 tot 700 meter, afhankelijk van het geselecteerde model.

SWATCOM DX

De SWATCOM DX is ‘s werelds meest geavanceerde draadloze tactische veld communicatie systeem. U communiceert handsfree in Full Duplex tijdens kritische werkzaamheden met collega’s. Veilig en efficiënt: u heeft immers de handen vrij! Het bereik varieert van 300 meter bij het DX model tot 2 kilometer bij de EX en LR modellen.

SWATCOM 2talk headset

De SWATCOM 2talk headset maakt handsfree en volledige duplex gecodeerde communicatie mogelijk tussen twee bijpassende headsets met een onderlinge afstand van maximaal 200 meter. Het is tevens mogelijk om de headset via Bluetooth te koppelen aan een mobiele telefoon, om tijdens werkzaamheden telefoongesprekken aan te nemen en handsfree te communiceren. Een gesprek hoeft de werkzaamheden dus niet te onderbreken, en collega’s en leidinggevenden zijn steeds op de hoogte van elkaars werkzaamheden en voortgang.

 

 

 

SWATCOM-2talk-headsets

SWATCOM duplex communicatie kent vele voordelen

  • Gesprekken met meerdere personen
  • Handsfree mogelijkheden zorgt voor veiligheid
  • Discreet communiceren is uiteraard ook mogelijk
  • Duurzame kwaliteit – ATEX Certificering
  • Heldere communicatie zorgt voor efficiëntie én veiligheid
  • Ruime keuze aan accessoires

Meer info?

U kunt al onze communicatiesystemen in de online shop bekijken. Wilt u meer weten over onze systemen? U bent uiteraard van harte welkom in onze showroom voor persoonlijk advies. Of neem contact met ons op!
​ Bel 035 543 07 38 voor meer informatie.