Menu
Selecteer een pagina
Het grootste assortiment draadloze oproepsystemen
  • Uw branche

Software module

Met de software module van VeDoSign laten we verschillende systemen met elkaar communiceren. Heldere communicatie vanaf elke werkplek!
Bel 035 543 07 38 voor informatieDirect naar webshop

Met de software module van VeDoSign laten we verschillende systemen met elkaar communiceren. Zo wordt het mogelijk om vanaf een computer, tablet of smartphone eenvoudig berichten of meldingen te sturen naar één van onze vele oproepsystemen.

Heldere communicatie met de software module van VeDoSign

Met onze software module is het mogelijk om vanaf iedere werkplek direct berichten te versturen naar collega’s, bezoekers of klanten. Heldere communicatie zorgt voor meer efficiëntie: medewerkers en/of bezoekers hoeven niet op elkaar te wachten, en hebben de handen vrij om door te werken totdat service daadwerkelijk nodig is.

Software-Assistentie-module-ipad-iphone-standaard.png

Makkelijke koppeling

Met de software module zitten de verschillende devices in hetzelfde netwerk, waar ook de netwerk transmitter (I-Station) in zit. Als er een bericht wordt verzonden met gebruik van de software module, zal deze worden opgevangen door de I-Station. Die stuurt het bericht direct door naar de (horloge-)pagers. Er kunnen verschillende modules aan één netwerk transmitter gekoppeld worden. Per module kunnen een onbeperkt aantal gebruikers worden aangemaakt.

Verschillende modules

De Waitlist module meet de beschikbaarheid van de artsen of assistenten. Wanneer een patiënt zich aanmeldt, wordt deze ingevoerd in het systeem. Op een overzichtelijke manier is op een centraal punt direct te zien welke arts of assistente vrij komt. Die persoon ontvangt een tekstbericht, bijvoorbeeld: “Mevr. Willems is bij de balie”. Zo weet de arts of de assistent wie er is, kan het dossier nog even ingekeken worden en kan hij/zij de patiënt ophalen en met naam begroeten. De Tabel top module geeft u de mogelijkheid om veel voorkomende berichten onder één knop vast te leggen, en hier gelijk een persoon of een groep personen aan te koppelen. Er kunnen maximaal 8 knoppen op het scherm worden ingedeeld.

PC-Monitoring-Module-pc.png

Toepassingen voor uw bedrijf

Er zijn enorm veel verschillende toepassingen mogelijk met de software module van VeDoSign. Uiteraard kunnen we ook maatwerk leveren, voor uw bedrijf. Zo weet u zeker dat de communicatie vlot verloopt, en personeel zo efficiënt mogelijk ingezet wordt. Neem contact met ons op voor een gepersonaliseerde software module!

Bekijk al onze oproepsystemen

U kunt al onze klanten oproepsystemen in de online shop bekijken. Wilt u meer weten over onze systemen? U bent uiteraard van harte welkom in onze showroom voor persoonlijk advies. Of neem contact met ons op!