Menu
Selecteer een pagina
Het grootste assortiment draadloze oproepsystemen
  • Uw branche

Salcom registratie oproepsystemen

Verschillende oproepsystemen aan elkaar koppelen, voor duidelijke communicatie? Dat kan, met de Salcom registratie oproepsystemen van VeDoSign.
Bel 035 543 07 38 voor informatieDirect naar webshop

Verschillende oproepsystemen aan elkaar koppelen, voor duidelijke en geautomatiseerde communicatie? Dat kan, met de Salcom registratie oproepsystemen van VeDoSign. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Automatische meldingen met de Salcom registratie oproepsystemen van VeDoSign

VeDoSign biedt vele oplossingen op het gebied van oproepsystemen. Hiermee zijn de juiste personen direct op de hoogte, en blijven de communicatielijnen helder. Veel van deze pager systemen kunnen aan elkaar gekoppeld worden, met de Salcom registratie oproepsystemen van VeDoSign. Ook is er de mogelijkheid tot volledige automatisering, zoals bij een automatische melding van het machinestoringen oproepsysteem. Of een automatische melding wanneer er bijgevuld moet worden. De techniek in veel machines is uitgerust met relais schakelaars, die automatisch een handeling uitvoeren die in een registratiesysteem kan worden bewaard. Met onze range Salcom contact zendmodules kunt u deze melding gelijk laten doorsturen naar de machineoperator, de technische dienst en/of de voorman. Deze worden geattendeerd via hun pager, en kunnen direct actie ondernemen.

Veel gebruikte Salcom producten

De Salcom 12-62 Pocsag paging transmitter

De Salcom 12-62 Pocsag paging transmitter is verkrijgbaar als VHF en UHF units, met gebruiker programmeerbare stroom uitgangen, variërend van 50 milliwatts tot 4 watt. Met behulp van programmeersoftware kan elk model over het volledige frequentiebereik worden afgesteld zonder hardware aanpassingen.
De transmitter kan functioneren als NRZ- of POCSAG-zender. Berichten kunnen draadloos worden verstuurd naar pagers, alarmontvangers en POCSAG ontvangers. De ingebouwde POCSAG encoder kan, als dat nodig is, worden in- of uitgeschakeld. Naast een directe / RS232 gebufferde seriële poort, verbetert een USB-poort aan boord het toepassingsgebied waarmee de zender kan worden toegepast. Het apparaat ondersteunt ook laagspannings meting op de voedingsingang. Configuratie van de zender wordt uitgevoerd via de USB-poort of de seriële poort met behulp van een intuïtieve Salcom-programmering applicatie waarmee alle operationele parameters kunnen worden ingesteld. De Salcom 12-62 Pocsag paging transmitter is gehuisvest in een aantrekkelijke, duurzame geëxtrudeerde aluminium behuizing, met voorziening op de basisplaat voor wandmontage.

De Salcom 12-32 ingang uitbreidingsmodule

De Salcom 12-32 ingang uitbreidingsmodule
De Salcom 12-32 ingang uitbreidingsmodule kan autonoom worden gebruikt met een seriële ethernet converter, of worden ingezet om het aantal ingangen op elke contact zender die het Salcom protocol ondersteunt uit te breiden. Bijvoorbeeld als ingang uitbreidingsmodule voor de Salcom 12-62 Pocsag paging transmitter zendmodule.
Een simpel LCD-scherm toont huidige invoer toestanden en systeemmeldingen. Wanneer een bericht wordt gegenereerd door een invoermodule, wordt de inhoud van het bericht direct weergegeven (tot de eerste 16 tekens) op het LCD-scherm. LED’s geven een indicatie van systeem gezondheid en van de stroomopwaartse en stroomafwaartse seriële poortactiviteit.
De Salcom 12-32 ingang uitbreidingsmodule kan ten minste 50 berichten in een wachtrij bewaren. Voorgedefinieerde invoer berichten zijn beperkt tot een maximale lengte van 40 karakters, die geconfigureerd kunnen worden met behulp van Salcom programmeringssoftware. VeDoSign zal het systeem in overleg met u configureren en desgewenst op locatie installeren. De 12-32 is gehuisvest in een aantrekkelijke, duurzame metalen behuizing met voorziening op de basisplaat voor wandmontage.

De Salcom 12-88 draadloze ontvanger

De Salcom 12-88 is een draadloze ontvanger die in staat is om twee uitgangen te bedienen en te bewaken. De ontvanger stuurt een bericht naar een pager wanneer een ingang geactiveerd wordt. Ideaal om een productielijn te monitoren, of om op afstand apparatuur en machines aan en uit te zetten. Verkrijgbaar in twee uitvoeringen, een VHF 12-88-7150 en een UHF 12-88-7450, zowel decodering 512 of 1200 baud, alfanumerieke of numerieke besturingsberichten. De ontvanger is een kosteneffectieve remote switching oplossing die eenvoudig te installeren is en kan worden geconfigureerd met behulp van een seriële terminal programma.
De Salcom 12-88 draadloze ontvanger kan worden geconfigureerd om te reageren op maximaal 4 verschillende cap codes. Gedecodeerde berichten worden ook verzonden naar de programmeerstekker (seriële poort).

 

BHV-oproepsystemen-voorbeeld

De Salcom 12-90 paging transceiver en repeater

De Salcom 12-90 paging transceiver en repeater is een eenvoudig te configureren POCSAG paging transceiver met hoge gevoeligheid ontvanger, gecombineerd met een 60mW zender. De transceiver/repeater is uitermate geschikt voor de bewaking van alarminstallaties en productielijnen.
Het is een eenvoudig te configureren paging transceiver met hoge gevoeligheid ontvanger gecombineerd met een 60mW zender. Het werkt over het frequentiebereik van 440-470MHz-decodering en codering van 512 of 1200 baud, alfanumerieke of numerieke berichten. De Salcom 12-90 paging transceiver en repeater kan worden geconfigureerd via een seriële interface om numerieke, alfanumerieke codering of om alleen geluidscodering te geven. Hiermee kan een gebruiker een pager bellen, een prioriteitsniveau toevoegen (1 van 4) en een numeriek of alfanumeriek bericht toevoegen.Het apparaat ondersteunt meerdere bericht wachtrijen van maximaal vier (80-tekens) berichten, of zo veel kleinere berichten die passen in de geheugenbuffer. Uitbreiding is mogelijk met behulp van de Salcom 12-34 uitgang uitbreidingsmodule en Salcom 12-32 ingang uitbreidingsmodule, zodat alle uitgangen of ingangen ondersteund kunnen worden. Een intelligente self-adjusting ‘channel busy check’ wordt gebruikt om berichtbotsing of corruptie te voorkomen, waardoor de noodzaak om berichten opnieuw door te geven wordt verminderd.

Wilt u meer weten over de mogelijke koppelingen van het Salcom registratie oproepsysteem?

Koppelingen tussen systemen kunnen ingewikkeld lijken. Wij leggen het u graag uit, in heldere taal! Wilt u meer weten over dit systeem, of over de koppelingen met uw huidige toepassingen? Neem dan gerust contact met ons op, we geven graag antwoord op al uw vragen. Bel 035 543 07 38 voor meer informatie.