Menu
Selecteer een pagina
Het grootste assortiment draadloze oproepsystemen
  • Uw branche

Receptie Oproepsystemen

Met de receptie oproepsystemen van VeDoSign krijgt elke gast een warme ontvangst. Tegelijkertijd zorgt het voor efficiëntie inzet van medewerkers.
Bel 035 543 07 38 voor informatieDirect naar webshop

Met de receptie oproepsystemen van VeDoSign krijgt elke gast een warme ontvangst. Gasten hoeven niet meer te wachten, maar kunnen zelf de receptionist oproepen. De receptionist heeft ondertussen zijn of haar handen vrij om andere werkzaamheden te verrichten, wanneer het bij de receptie even niet druk is.

Direct service met de receptie oproepsystemen van VeDoSign

De receptie oproepsystemen van VeDoSign zorgen voor een gastvrije ontvangst, en tegelijkertijd voor flexibiliteit bij medewerkers. Dat is bijvoorbeeld handig wanneer een nachtportier dienst heeft. Met één druk op de knop van de coaster kunnen gasten een medewerker oproepen. De medewerker draagt een pager bij zich die een subtiel licht- en/of trilsignaal afgeeft. Zo weten ze direct dat er iemand staat te wachten, zonder dat de rust van andere gasten verstoord wordt.

Receptie-oproepsysteem-VeDoSign

De receptie oproepsystemen zorgen voor:

  • Flexibiliteit bij medewerkers. Hierdoor kunnen zij efficiënter ingezet worden.
  • Service met een glimlach.
  • Geen wachtende gasten, of mensen die weglopen omdat er geen medewerker te zien is.
  • Verhoogde klantvriendelijkheid.

“Zo weten uw medewerkers direct dat er iemand staat te wachten, zonder dat de rust van andere gasten verstoord wordt.”

Bekijk al onze oproepsystemen

U kunt al onze klanten oproepsystemen in de online shop bekijken. Wilt u meer weten over onze systemen? U bent uiteraard van harte welkom in onze showroom voor persoonlijk advies. Of neem contact met ons op!