Menu
Selecteer een pagina
Het grootste assortiment draadloze oproepsystemen
  • Uw branche

Portofoons

Portofoons van VeDoSign kunnen in vele branches gebruikt worden. Denk bijvoorbeeld aan industrie, beveiliging, evenementen, maar ook voor BHV binnen kantoorgebouwen, retail of horeca. Als betrouwbare communicatie belangrijk is voor uw bedrijf, hebben wij de juiste portofoon!
Bel 035 543 07 38 voor informatieDirect naar webshop

Portofoons van VeDoSign kunnen in vele branches gebruikt worden. Denk bijvoorbeeld aan industrie, beveiliging, evenementen, maar ook voor BHV binnen kantoorgebouwen, retail of horeca. Als betrouwbare communicatie belangrijk is voor uw bedrijf, hebben wij de juiste portofoon!

Analoge of digitale portofoons van VeDoSign

Bij VeDoSign hebben we twee verschillende typen professionele portofoons: analoge en digitale. Analoge portofoons zijn betaalbaar en halen een bereik van circa 5 – 10 kilometer in open veld. Het nadeel is dat ze een relatief slechte spraakkwaliteit hebben. Daarbij is er de mogelijkheid dat deze portofoons worden afgeluisterd. Digitale portofoons hebben circa 25% meer bereik met hetzelfde vermogen, en de spraakkwaliteit blijft continu van hoog niveau.

Portofoons zijn geschikt voor vele branches, zoals ook horeca, retail en supermarkten

In de bouw, beveiliging of industrie wordt al veel gebruik gemaakt van portofoons. Ook in andere branches wordt de toegevoegde waarde van deze manier van communiceren steeds duidelijker. In horeca is het bijvoorbeeld een snel communicatiemiddel om informatie tussen medewerkers te delen: is iets uitverkocht, kan een tafel uitgeserveerd worden of is er een nieuwe groep geplaceerd? Ook in de retail kunnen medewerkers informatie uitwisselen: is er hulp nodig bij de kassa, wordt iemand van winkeldiefstal verdacht? Onze portofoons kunnen uitgebreid worden met een oortje, waardoor communicatie discreet verloopt. Er zijn kleine modellen met een mooi design, zodat de portofoon nauwelijks zichtbaar is op de bedrijfskleding.

Vergunningen voor portofoons

Er zijn portofoons waar voor gebruik een vergunning voor aangevraagd dient te worden, en er zijn vergunningsvrije portofoons. Portofoons voor de korte afstanden werken in de PMR band (446 MHz), voor deze band is geen licentie nodig. Het maximale zendvermogen van deze portofoons is 0,5 watt. In de praktijk is dit vaak een bereik van maximaal 1 kilometer, in gunstige omstandigheden. Voor de meeste digitale portofoons is een vergunning nodig van het Agentschap Telecom. Digitale portofoons biedt de gebruikers mogelijkheden om spraakberichten en GPS locatie met elkaar uit te wisselen, Daarnaast kunnen meldingen vanuit de brandmeldcentrale via ESPA 4.4.4. weergegeven worden. De laatste jaren worden er meer digitale portofoons verkocht dan analoge. De analoge portofoon zal dan ook waarschijnlijk langzaam uitgefaseerd worden.

De professionele portofoons van VeDoSign:

  • Werken service verhogend.
  • Zorgen voor meer rust bij het personeel.
  • Verkleinen de kans op miscommunicatie.
  • Verhogen de werkefficiëntie.
  • Besparen tijd.
  • Verbeteren uw imago.
  • Besparen kosten..
Portofoon-Kenwood-UBZ-LJ9-compact-formaat.jpg

Hoe passen onze portofoons in uw bedrijf?

Wilt u weten hoe onze portofoons, oproepsystemen of onze andere producten binnen uw bedrijf passen? Neem dan contact met ons op! We informeren u graag over de verschillende mogelijkheden binnen ons grote aanbod van diverse, betrouwbare, oproepsystemen. U bent uiteraard van harte welkom in onze showroom voor persoonlijk advies. Of bel 035 543 07 38 voor meer informatie.

Direct een portofoon kopen?

Aanbevolen producten en systemen