Menu
Selecteer een pagina
Het grootste assortiment draadloze oproepsystemen
  • Uw branche

Polsband oproepsysteem

Dankzij het polsband oproepsysteem van VeDoSign heeft is een alarmknop altijd bij de hand. Zo kan hulp ook in een onverwachte situatie ingeroepen worden!
Bel 035 543 07 38 voor informatieDirect naar webshop

Hulp inroepen met slechts één druk op de knop. Wanneer het belangrijk is om een beroep te kunnen doen op familie, een verzorger of een hulpverlener, kunt u vertrouwen op het polsband oproepsysteem van VeDoSign. Dankzij de polsband heeft u de alarmknop altijd bij de hand, zodat hulp ook in een onverwachte situatie ingeroepen kan worden!

Een gerust gevoel dankzij het polsband oproepsysteem van VeDoSign

Het polsband oproepsysteem is verbonden aan een buzzer of pager. Het familielid, de verzorger of hulpverlener draagt deze ontvanger bij zich. Wanneer de polsband geactiveerd wordt met een eenvoudige drukknop, geeft de ontvanger een duidelijk licht-, geluid- en/of trilsignaal. Ook wordt een tekstbericht meegestuurd, zodat op het display te zien is waar en/of wie de oproep heeft gedaan. Deze tekstboodschappen kunnen van tevoren geprogrammeerd worden, zodat meteen helder is waar hulp nodig is. Zo kunnen hulpverleners snel en daadkrachtig in actie komen!.

Meer vrijheid, geen zorgen

Het polsband oproepsysteem van VeDoSign is thuis te gebruiken, bijvoorbeeld voor ouderen die alleen wonen. Ook is het ideaal voor patiënten in ziekenhuizen, revalidatiecentra, verzorgingshuizen, verpleeghuizen en andere instellingen waar mensen verblijven die beperkt mobiel zijn. Zo kunnen medewerkers het overzicht houden over meerdere patiënten, en hulp verlenen waar en wanneer dat nodig is. Het systeem heeft standaard een bereik van 300 meter. Met een versterker kan deze afstand eenvoudig vergroot worden, tot een kilometer. Neem contact met ons op als het bereik nog verder moet zijn.

Het polsband oproepsysteem:

  • Geeft een veilig gevoel.
  • Zorg voor bewegingsvrijheid.
  • Snelle hulp.
  • Meerdere personen, één hulpverlener.
  • Efficiënte werkverdeling, en daardoor hogere omzet.

BHV oproepsystemen van VeDoSign stroomlijnen het proces

BHV hulpverleners zijn – in de meeste gevallen – geen professionele hulpverleners. Calamiteiten doen zich in de regel niet regelmatig voor, en daarom kan het enorm helpen om de communicatie vlot en helder te laten verlopen. Hierdoor kunnen BHV’ers zich direct richten op de benodigde hulp, en wordt verwarring weggenomen.

BHV-oproepsystemen-voorbeeld

Vragen over onze oproepsystemen?

Heeft u nog vragen over onze oproepsystemen of onze andere producten? Neem dan contact met ons op! We informeren u graag over de verschillende mogelijkheden binnen ons grote aanbod van diverse, betrouwbare, oproepsystemen. U bent uiteraard van harte welkom in onze showroom voor persoonlijk advies. Of bel 035 543 07 38 voor meer informatie.